skip to Main Content

Kamer van koophandel Huesca promoot de provincie op vakantiebeurs Utrecht

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

HUESCA – (Redactie) De provincie Huesca zal aanwezig zijn op de vakantiebeurs in Utrecht om zo de streek te promoten, zo meld de kamer van koophandel in Huesca. De vakantiebeurs wordt gehouden in Utrecht tussen 11 en 16 januari en trekt meer dan 130.000 bezoekers die zich op deze beurs laten informeren over de vakantielanden en streken, waaronder ook Spanje.

Huesca zal zich zelf promoten als winter- en zomerbestemming met als grootste aantrekkingspunten de Pyreneeën met de skigebieden, wandelgebieden en natuur en de culturele hoogtepunten die de provincie huishoud. De stand van Huesca zal onder andere bestaan uit vertegenwoordigers van de Camping vereniging Aragón, diverse campings die zichzelf zullen promoten en diverse andere toeristische instellingen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend