skip to Main Content

Kofi Annan gastspreker in Marbella

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MARBELLA – (Else Beekman) De voormalig secretaris-generaal van de Verenigde Naties, Kofi Annan, komt naar Marbella om over wijn te spreken op de Derde Wereld Conferentie over Klimaatverandering en Wijn in april. De voormalig secretaris-generaal van de Verenigde Naties, Kofi Annan, komt naar Marbella om over wijn te spreken op de derde Wereld Conferentie over Klimaatverandering en Wijn in april.

De conferentie wordt dit jaar voor het eerst in Marbella gehouden en is georganiseerd door de Spaanse Wijnacademie in samenwerking met enkele vooraanstaande organisaties op het gebied van klimaatverandering.

Oplossingen

Een van de belangrijkste thema’s van dit jaar is de grote invloed die klimaatverandering zal hebben op de wereldwijde wijnindustrie. De conferentie richt zich op oplossingen voor de wijnindustrie en op manieren van wijnbouw die meer in overeenstemming zijn met het milieu.

Het tweedaagse evenement wordt gehouden in het Palacio de Congresos van Marbella op 13 en 14 april 2011.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend