skip to Main Content

Minister van ontwikkeling zegt dat de A-7 in Granada in 2012 klaar zal zijn

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

GRANADA – (Redactie) Als het aan de minister van ontwikkeling José Blanco ligt, zijn de resterende delen van de A-7 aan de Costa Tropical nog dit jaar klaar zodat ze in 2012 in gebruik kunnen worden genomen. Volgens de minister is deze snelweg een van zijn prioriteiten en is er extra geld vrijgemaakt voor de voltooiing van de langverwachte snelweg. Deze uitspraken deed Blanco bij zijn bezoek aan de delen snelweg waarbij op dit moment het werk stilligt.

De vertragingen aan de snelweg A-7 hebben bij de burgemeesters en ondernemers van de betrokken steden en dorpen tot veel ergernis geleidt. Volgens hen is de snelweg zeer belangrijk voor de ontwikkeling van de regio en moet dit laatste deel van de snelweg die helemaal langs de kust loopt zo snel mogelijk af komen. De nieuwe beloftes van de minister José Blanco worden door diverse burgemeesters niet helemaal serieus genomen aangezien het bijna onmogelijk is om de werkzaamheden aan de snelweg zo snel af te kunnen krijgen. Desalniettemin is men toch tevreden dat er weer over gesproken wordt en dat er iniatieven worden genomen voor de voltooiing van de weg.

José Banco zelf gaf wel aan dat sinds zijn politieke partij (PSOE) aan de macht is in Spanje de afgelopen jaar maar liefst 1,6 miljard euro geïnvesteerd is in de aanleg van wegen in de provincie Granada zoals de A-44 va Granada naar Motril en de Costa Tropical. Toen de PP aan de macht was werd er “slechts” 456 miljoen euro geïnvesteerd in de provincie Granada.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend