Search
menu
Search

Franse toeriste op Mallorca overreden door huurauto

Oeps ... foto ontbreekt!

Franse toeriste op Mallorca overreden door huurauto

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

PALMA – Een 75-jarige Franse toeriste is zondag op Mallorca om het leven gekomen toen ze overreden werd door de huurauto terwijl haar echtgenoot aan het plassen was. Het fatale ongeval gebeurde in Cala Llamp in Andratx. De vrouw kwam onder de auto terecht, kon door de brandweer gered worden worden maar overleed later aan haar verwondingen.

Terwijl de echtgenoot van de overleden vrouw de Fiat Panda huurauto in een hellende bocht had stilgezet om tegen een boom te gaan plassen, bleef de vrouw achter de auto staan. Waarschijnlijk heeft de man de handrem niet aangetrokken waarop de auto achteruit reed.

De vrouw probeerde nog de auto tot stilstand te brengen maar kwam onder de huurauto terecht en werd meegesleurd totdat de auto tot stilstand kwam tegen een boom. De politie werd gebeld en agenten kwamen samen de brandweer uit Calvía en ambulances naar de plaats van het ongeval om de vrouw te bevrijden.

Het medisch team kon de vrouw ter plaatse aan haar verwondingen waarna ze per ambulance werd overgebracht naar het ziekenhuis Son Espases in Palma. Daar is de 75-jarige Franse toeriste echter later op zondag overleden aan haar verwondingen.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?