Franse toeriste op Mallorca overreden door huurauto

c57ea2805f76cb192f780de3c8f713fc

LET OP: Dit artikel is meer dan 12 maanden geleden geplaatst.

PALMA – Een 75-jarige Franse toeriste is zondag op Mallorca om het leven gekomen toen ze overreden werd door de huurauto terwijl haar echtgenoot aan het plassen was. Het fatale ongeval gebeurde in Cala Llamp in Andratx. De vrouw kwam onder de auto terecht, kon door de brandweer gered worden worden maar overleed later aan haar verwondingen.

Terwijl de echtgenoot van de overleden vrouw de Fiat Panda huurauto in een hellende bocht had stilgezet om tegen een boom te gaan plassen, bleef de vrouw achter de auto staan. Waarschijnlijk heeft de man de handrem niet aangetrokken waarop de auto achteruit reed.

De vrouw probeerde nog de auto tot stilstand te brengen maar kwam onder de huurauto terecht en werd meegesleurd totdat de auto tot stilstand kwam tegen een boom. De politie werd gebeld en agenten kwamen samen de brandweer uit Calvía en ambulances naar de plaats van het ongeval om de vrouw te bevrijden.

Het medisch team kon de vrouw ter plaatse aan haar verwondingen waarna ze per ambulance werd overgebracht naar het ziekenhuis Son Espases in Palma. Daar is de 75-jarige Franse toeriste echter later op zondag overleden aan haar verwondingen.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Beste lezers. Wij zijn genoodzaakt om opnieuw de mogelijkheid tot reageren op onze artikelen te annuleren omdat we veel last hebben van spam-reacties en extra webverkeer. Hierdoor wordt de vraag naar onze website te hoog waardoor onze webhosting ons al meerdere keren op non-actief heeft geplaatst. We moeten opnieuw zoeken naar een oplossing om ervoor te zorgen dat jij als lezer kunt blijven reageren maar ook dat de website ‘in de lucht’ blijft.

Er zijn meer dan 30.000 reacties geplaatst op SpanjeVandaag en de mogelijkheid om te reageren willen we ook graag blijven handhaven maar dan wel op een manier dat de website in de lucht kan blijven. Ter vergelijking, op een normale dag worden tussen de 30 en 50 reacties geplaatst maar komen er net zoveel of meer spam-reacties binnen die weliswaar gescreend en gedetecteerd worden maar waardoor de website trager wordt en soms niet te bereiken is. Daardoor kunnen ook goedbedoelde reacties tussen de spam-reacties komen en dat kunnen we niet altijd controleren(ook omdat we niet 24 uur achter de computer zitten en de spam automatisch elke dag verwijderd wordt).

Excuses voor het ongemak en we zoeken opnieuw (het is de derde keer dat dit gebeurd) naar een oplossing. Je kunt altijd op onze Facebook pagina en Facebook groep of op Twitter terecht om te reageren op onze artikelen. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je ons altijd een email sturen of contact opnemen via WhatsApp. We proberen alle vragen die over Spanje gaan te beantwoorden. De redactie.

Abonneer
Abonneren op
Als je geen naam invult staat er 'Anoniem'.
Hier doen wij niets mee maar is een antispam maatregel.
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Dat snap ik toch niet goed maar ja zal wel aan mij liggen laat die auto toch bollen

Ikke, dat is denk ik een puur natuurlijke reactie van de mens.
Jaren geleden meegemaakt dat een buschauffeur een stadsbus, bij een halte, tegen wilde houden die begon te rollen … Chauffeur werd geplet tussen de twee bussen ….

dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.