skip to Main Content
Franse toeriste op Mallorca overreden door huurauto
Diario de Mallorca

Franse toeriste op Mallorca overreden door huurauto

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

PALMA – Een 75-jarige Franse toeriste is zondag op Mallorca om het leven gekomen toen ze overreden werd door de huurauto terwijl haar echtgenoot aan het plassen was. Het fatale ongeval gebeurde in Cala Llamp in Andratx. De vrouw kwam onder de auto terecht, kon door de brandweer gered worden worden maar overleed later aan haar verwondingen.

Terwijl de echtgenoot van de overleden vrouw de Fiat Panda huurauto in een hellende bocht had stilgezet om tegen een boom te gaan plassen, bleef de vrouw achter de auto staan. Waarschijnlijk heeft de man de handrem niet aangetrokken waarop de auto achteruit reed.

De vrouw probeerde nog de auto tot stilstand te brengen maar kwam onder de huurauto terecht en werd meegesleurd totdat de auto tot stilstand kwam tegen een boom. De politie werd gebeld en agenten kwamen samen de brandweer uit Calvía en ambulances naar de plaats van het ongeval om de vrouw te bevrijden.

Het medisch team kon de vrouw ter plaatse aan haar verwondingen waarna ze per ambulance werd overgebracht naar het ziekenhuis Son Espases in Palma. Daar is de 75-jarige Franse toeriste echter later op zondag overleden aan haar verwondingen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties
    1. Ikke, dat is denk ik een puur natuurlijke reactie van de mens.
      Jaren geleden meegemaakt dat een buschauffeur een stadsbus, bij een halte, tegen wilde houden die begon te rollen … Chauffeur werd geplet tussen de twee bussen ….

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by