skip to Main Content

Zeven nieuwe bestemmingen vanaf vliegveld L’Altet

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALICANTE – (Else Beekman) Het komende seizoen kan vanuit Alicante worden gevlogen naar zeven nieuwe Europese bestemmingen. Er is ook één nieuwe vliegmaatschappij die zich dit seizoen vestigt op L’Altet: Blue Panorama Airlines die op Milaan Malpensa vliegt.

De meeste nieuwe bestemmingen zijn via het Ierse Ryanair. Deze maatschappij vliegt vanaf dit seizoen op Maagdenburg (Duitsland), Humberside (Engeland), Kaunas (Litouwen), Tampere (Finland) en Brno (Tsjechische Republiek).

De vorig seizoen nieuwgekomen vliegmaatschappij Wizz Air Hungary die vliegt op Cluj-Naipioca (Roemenië) zal dit seizoen ook gaan vliegen op Boekarest. Ook nieuw is een extra verbinding van Vueling naar Amsterdam.

Nieuwe terminal

Het vliegveld van Alicante is ook bezig met een uitbreiding. Het officiële plan zal 23 maart worden gepresenteerd. Bekend is al dat er een nieuwe terminal van 333.000 vierkante meter en zes verdiepingen gebouwd zal worden. Deze terminal verdubbeld de huidige capaciteit tot 20 miljoen passagiers per jaar  voor een investering van 629 miljoen euro.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend