skip to Main Content
Tom Jones geeft optreden in Cambrils aan de Costa Dorada

Tom Jones geeft optreden in Cambrils aan de Costa Dorada

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

TARRAGONA – De Ierse zanger Tom Jones uit Wales (wie kent hem niet) komt op 28 juli naar de kustplaats Cambrils, gelegen net onder het populaire Salou aan de Costa Dorada, om tijdens het Festival Internacional de Música een optreden te geven. Het is de eerste keer dat Tom Jones in dit deel van Spanje te vinden zal zijn. Eerder heeft hij wel al optredens gegeven in Marbella en Barcelona maar nog nooit in Cambrils.

Bij de planning vorig jaar voor het steeds populairder wordende muziekfestival in Cambrils, werd gesproken over een optreden van Elton John. De Britse zanger heeft uiteindelijk gekozen voor optredens in Barcelona dus werd er gezocht naar een geschikte vervanger die werd gevonden in Tom Jones, een legende.

De Ierse performer zal op vrijdag 28 juli in het Parc del Pinaret de Cambrils op het podium staan en ongetwijfeld zijn populaire hits zingen zoals Delilah, Green green grass of home, Kiss en uiteraard Sex Bomb. Ongetwijfeld dat het uitzinnige publiek mee zal zingen.

Tom Jones is internationaal gezien wellicht de grootste naam tijdens het Festival Internacional de Música maar er zijn meer artiesten. Zo zal de zanger/componist en voorman van het voormalige Supertramp, Roger Hodgson op 11 augustus de bekende Supertramp klassiekers ten gehore brengen en komen op 30 juli Gemeliers, op 5 augustus Ana Torroja en op 10 augustus Jarabe de Palo naar Cambrils. Overigens kan de lijst van artiesten alleen nog maar groeien en zullen er komende weken nieuwe namen bekend worden gemaakt.

De entreekaarten voor de verschillende concerten zijn vanaf 1 april te koop via de website Ticketea of bij de Toerismekantoren van Cambrils.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 4 reacties

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken