Search
menu
Search

Amazon Video Prime ‘The Boys’ acteur aangehouden in Alicante na gevecht in bar

Amazon Video Prime ‘The Boys’ acteur aangehouden in Alicante na gevecht in bar
Beeld: Amazon Prime Video

Amazon Video Prime ‘The Boys’ acteur aangehouden in Alicante na gevecht in bar

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – Antony Starr is de acteur die de rol speelt van de anti-superheld ‘Homelander’ in de Amazon Prime Video serie ‘The Boys’. In deze serie speelt de Nieuwzeelandse acteur de rol van een superheld voor de ogen van de wereld maar is hij ook een slechterik. Een beetje van dat slechte karakter heeft Starr in Alicante laten zien tijdens een ruzie in een bar.

Volgens de regionale media heeft Antony Starr in een bar een 21-jarige man verwond door hem een kapotgeslagen glas in zijn gezicht te duwen. Dat voorval deed zich afgelopen woensdag voor in een bar in de stad Alicante. Volgens de krant sloeg Starr de 21-jarige man eerst in het gezicht om daarna het kapotgeslagen glas in zijn gezicht te duwen.

Na de ruzie kwamen de agenten van de Lokale Politie ter plaatse en nadat ze iedereen hadden verhoord, werd Antony Starr geboeid afgevoerd. De gewonde 21-jarige man kreeg medische assistentie en werd daarna afgevoerd naar het ziekenhuis waar hij op vier plaatsen gehecht moest worden. 

De dag daarna ging de gewonde man naar het politiekantoor om aangifte te doen terwijl de ‘The Boys’ acteur de nacht had doorgebracht in de lokale gevangenis. Later werd de Nieuwzeelandse acteur door een rechter schuldig bevonden van de agressie en moest hij 5.000 euro betalen en 12 maanden de gevangenis in gaan, al is dat niet nodig omdat hij beloofd heeft de geldsom binnen 72 uur te betalen.

De acteur was in de provincie Alicante voor opnames van de Hollywood film ‘The interpreter’ maar de twee laatste nachten van zijn verblijf aan de Costa Blanca heeft hij doorgebracht in de cel. Het grappige is dat terwijl Antony Starr in de cel zat hij ook in een line-up moest staan als mogelijke verdachte voor een diefstal.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?