Amazon Video Prime ‘The Boys’ acteur aangehouden in Alicante na gevecht in bar

Amazon Video Prime ‘The Boys’ acteur aangehouden in Alicante na gevecht in bar
Beeld: Amazon Prime Video

Amazon Video Prime ‘The Boys’ acteur aangehouden in Alicante na gevecht in bar

ALICANTE – Antony Starr is de acteur die de rol speelt van de anti-superheld ‘Homelander’ in de Amazon Prime Video serie ‘The Boys’. In deze serie speelt de Nieuwzeelandse acteur de rol van een superheld voor de ogen van de wereld maar is hij ook een slechterik. Een beetje van dat slechte karakter heeft Starr in Alicante laten zien tijdens een ruzie in een bar.

Volgens de regionale media heeft Antony Starr in een bar een 21-jarige man verwond door hem een kapotgeslagen glas in zijn gezicht te duwen. Dat voorval deed zich afgelopen woensdag voor in een bar in de stad Alicante. Volgens de krant sloeg Starr de 21-jarige man eerst in het gezicht om daarna het kapotgeslagen glas in zijn gezicht te duwen.

Na de ruzie kwamen de agenten van de Lokale Politie ter plaatse en nadat ze iedereen hadden verhoord, werd Antony Starr geboeid afgevoerd. De gewonde 21-jarige man kreeg medische assistentie en werd daarna afgevoerd naar het ziekenhuis waar hij op vier plaatsen gehecht moest worden. 

De dag daarna ging de gewonde man naar het politiekantoor om aangifte te doen terwijl de ‘The Boys’ acteur de nacht had doorgebracht in de lokale gevangenis. Later werd de Nieuwzeelandse acteur door een rechter schuldig bevonden van de agressie en moest hij 5.000 euro betalen en 12 maanden de gevangenis in gaan, al is dat niet nodig omdat hij beloofd heeft de geldsom binnen 72 uur te betalen.

De acteur was in de provincie Alicante voor opnames van de Hollywood film ‘The interpreter’ maar de twee laatste nachten van zijn verblijf aan de Costa Blanca heeft hij doorgebracht in de cel. Het grappige is dat terwijl Antony Starr in de cel zat hij ook in een line-up moest staan als mogelijke verdachte voor een diefstal.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.