Search
menu
Search

Tweede Action-winkel van Spanje geopend in Sabadell in Catalonië

Tweede Action-winkel van Spanje geopend in Sabadell in Catalonië
Beeld: Action.es

Tweede Action-winkel van Spanje geopend in Sabadell in Catalonië

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BARCELONA – Slechts twee weken na de opening van de allereerste Action-winkel van Spanje die gelegen is in Girona, heeft de Nederlandse non-food-discountwinkelketen een tweede Spaanse winkel geopend in de stad Sabadell, tevens in Catalonië. De feestelijke opening vond plaats op donderdag 3 maart nadat op 17 februari de winkel in Girona al open ging. De derde winkel van Spanje zal op 17 maart geopend worden in Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

De eerste Action-winkel van Spanje werd op 17 februari in Girona geopend en de tweede op 3 maart in Sabadell. Maar er volgen er nog twee, tevens in Catalonië. Deze worden de komende weken/maanden geopend Hospitalet de llobregat (17 maart) en Figueres (datum nog obekend). Action ziet Spanje als het volgende land om flink te groeien en men kaart Polen aan waar men begon met 6 winkels in een jaar en het jaar daarop al 26 nieuwe winkels opende en het jaar daarna 70 nieuwe winkels.

De winkel in Sabadell is gevestigd aan de Ferrer de Blanes-straat 65 en heeft een oppervlakte van 1.000 vierkante meter, net als de eerste winkel die afgelopen februari in Girona werd geopend. In deze nieuwe Action winkel kunnen klanten genieten van meer dan 6.000 producten van hoge kwaliteit met minimaal 1.500 producten die minder dan 2 euro kosten. Daarnaast voegt de keten in Spanje wekelijks 150 nieuwe artikelen toe, waaronder meer dan 350 grote merken en meer dan 70 huismerken.

Sinds kort is de Spaanse versie van de Action website online en kun je die HIER bekijken. Op de Facebookpagina voor de Spaanse Action die je HIER vindt wordt regelmatig nieuws geplaatst.

  • action5
  • action1 2
  • action4
  • action3
  • action2
Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?