Tweede Action-winkel van Spanje geopend in Sabadell in Catalonië

Tweede Action-winkel van Spanje geopend in Sabadell in Catalonië
Beeld: Action.es

Tweede Action-winkel van Spanje geopend in Sabadell in Catalonië

BARCELONA – Slechts twee weken na de opening van de allereerste Action-winkel van Spanje die gelegen is in Girona, heeft de Nederlandse non-food-discountwinkelketen een tweede Spaanse winkel geopend in de stad Sabadell, tevens in Catalonië. De feestelijke opening vond plaats op donderdag 3 maart nadat op 17 februari de winkel in Girona al open ging. De derde winkel van Spanje zal op 17 maart geopend worden in Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

De eerste Action-winkel van Spanje werd op 17 februari in Girona geopend en de tweede op 3 maart in Sabadell. Maar er volgen er nog twee, tevens in Catalonië. Deze worden de komende weken/maanden geopend Hospitalet de llobregat (17 maart) en Figueres (datum nog obekend). Action ziet Spanje als het volgende land om flink te groeien en men kaart Polen aan waar men begon met 6 winkels in een jaar en het jaar daarop al 26 nieuwe winkels opende en het jaar daarna 70 nieuwe winkels.

De winkel in Sabadell is gevestigd aan de Ferrer de Blanes-straat 65 en heeft een oppervlakte van 1.000 vierkante meter, net als de eerste winkel die afgelopen februari in Girona werd geopend. In deze nieuwe Action winkel kunnen klanten genieten van meer dan 6.000 producten van hoge kwaliteit met minimaal 1.500 producten die minder dan 2 euro kosten. Daarnaast voegt de keten in Spanje wekelijks 150 nieuwe artikelen toe, waaronder meer dan 350 grote merken en meer dan 70 huismerken.

Sinds kort is de Spaanse versie van de Action website online en kun je die HIER  bekijken. Op de Facebookpagina voor de Spaanse Action die je HIER  vindt wordt regelmatig nieuws geplaatst.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.