skip to Main Content

Brits tv programma zorgt voor meer vraag naar Ibiza

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

IBIZA – (Redactie) Het Britse televisieprogramma “Vacation, vacation, vacation” van Channel 4 heeft ervoor gezorgd dat de dag na de uitzending de informatievraag naar het eiland Ibiza met 30% toenam, zo meldt Skyscanner.es. Vooral de vraag naar vluchten naar het vakantie- en feesteiland nam toe volgens de zoekmachine.

Het programma op Channel 4 word gepresenteerd door Kirsty Allsopp en Phil Spencer, bekend van onder andere het SBS6 programma De grote verhuizing, die op komische wijze het eiland en de vele facetten, dus niet alleen discotheken, aan bod laten komen. Aangezien het eiland Ibiza bij de meeste Britten allen bekend staat als feestparadijs was deze frisse kijk op het mooie eiland de aanleiding voor meer zoektochten op internet.

Bekijk het programma (daar waar mogelijk) hier op internet.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend