skip to Main Content
Acht gewonden bij een gasexplosie in een slagerij in Granada

Acht gewonden bij een gasexplosie in een slagerij in Granada

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

GRANADA – Maandagmiddag zijn in een lokale slagerij in de gemeente Dúrcal nabij Granada acht personen gewond geraakt nadat er een explosie had plaatsgevonden. Alles wijst erop dat het om een gasexplosie gaat die om 17.10 uur maandagmiddag de slagerij verwoestte. Uit voorzorg zijn de woningen boven de slagerij ontruimt. De gewonden werden of ter plaatse behandeld of werden naar het ziekenhuis van Granada gebracht.

Bij de explosie, die voor veel ravage zorgde, raakten twee vrouwen van 52 en 38 jaar ernstig gewond en nog eens twee andere vrouwen van 60 en 66 jaar en twee mannen van 38 en 58 jaar oud lichtgewond. Daarnaast waren er ook twee kinderen van 11 en 7 jaar oud die met lichte verwondingen naar het ziekenhuis werden gebracht.

Volgens getuigen gebeurde de ontploffing toen de eigenaar de zaak wilde openen en er binnenin de slagerij een gaswolk was ontstaan na een lek. Als gevolg van de explosie werd de slagerij van binnen en buiten vernield en had ook een makelaarskantoor aan de andere kant van de straat te maken met vernielingen aan de gevel. De appartementen die zich boven de slagerij bevinden werden meteen na de ontploffing ontruimd waarna de brandweer het gebouw controleerde op eventuele verdere schade.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken