skip to Main Content
Badplaats Salou krijgt een eigen internationaal bekende dancefestival met als partner Elrow

Badplaats Salou krijgt een eigen internationaal bekende dancefestival met als partner Elrow

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

TARRAGONA – De populaire badplaats Salou zal op 15 juli aanstaande in het teken staan van het nieuwe dancefestival wat door de internationaal bekende Spaanse organisatie Elrow wordt georganiseerd onder de naam “Elrow Friends & Family”. Dit dansfestijn staat zal maar liefst 16 uur duren en beginnen op zaterdag om 10 uur ‘s-morgens en eindigen om 2.00 uur ‘s-nachts. Er is plaats voor zo’n 15.000 tot 25.000 fans van de elektronische muziek, hoofdzakelijk techno.

Het feest zal plaatsvinden op 15 juli op een braakliggend, aan de zee grenzend terrein in de wijk Cap Salou, op de grens met de badplaats La Pineda Platja. Het terrein staat bekend als de cantera del Cap Salou en is een plaats waar vroeger de stenen blokken uit de berg werden gehaald voor de bouw van de haven van Tarragona. Dit stuk terrein behoort toe aan de gemeente Salou maar grenst aan de buurgemeente La Pineda Platja (Vila-Seca).

Het festival zelf zal 16 uur gaan duren van zaterdagmorgen 10.00 tot zaterdagnacht 02.00 uur en zal bol staan van de activiteiten, shows en natuurlijk zo’n 30 nationale en internationale bekende dj’s. Op het moment van schrijven is de line-up nog niet bekend en kunnen we geen namen geven van de dj’s maar ongetwijfeld zullen er een aantal tussen zitten die de echte dance liefhebbers kennen.

Voor Elrow zal het de eerste keer zijn dat ze een eigen festival organiseren en heeft de organisatie juist voor Salou gekozen, en niet voor Amsterdam of Londen, om dichterbij huis te zijn. Elrow is een Spaanse organisatie die tot nu toe hoofdzakelijk aanwezig was met shows in clubs, discotheken en andere dance festivals zoals Mysteryland en het Paaspop festival in Nederland en Tomorrowland in België maar ook in o.a. New York, Londen, Ibiza en Barcelona.

Volgens de gemeente Salou is het nieuwe initiatief een mooie promotie voor de stad. Men is ervan overtuigd dat alles goed en succesvol zal verlopen omdat Elrow een gerespecteerde organisatie is met een jarenlange ervaring op dit gebied. De gemeente heeft samen met Elrow voor de locatie gekozen omdat dit naast de zee ligt en er zo min mogelijk inwoners van Salou last zullen hebben van de muziek en de stroom van 15.000 tot 25.000 dansende mensen.

De kaarten voor het dansfestival gaan deze donderdag voor 50 euro in de voorverkoop maar deze prijs zal hoger worden tegen het einde van deze maand wanneer de lijst van dj’s bekend zal worden gemaakt. Mocht het een succes worden dit jaar dan sluit de organisatie niet uit dat er in de volgende edities een dancefestival van meerdere dagen zal komen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken