Spaanse TVE zender plaatst gratis 60 Spaanse films online

Spaanse TVE zender plaatst gratis 60 Spaanse films online
Beeld: RTVE

MADRID – De Spaanse nationale televisiezender TVE heeft een speciale website in het leven geroepen en heeft daar 60 Spaanse films geplaatst die gratis bekeken kunnen worden. Het gaat om nieuwe en oude films waarvan diverse Spaanse en internationale filmprijzen hebben gewonnen zoals ‘Campeones’ en ‘Julieta’.

De speciale website heeft de naam ‘Somos Cine’ gekregen en is HIER te bekijken. Er zijn diverse rubrieken zoals drama, komedie, historische films en thrillers. Er zijn ook diverse internationale speelfilms te zien zoals de bekende ‘Life of Brian’ van Monty Python.

Sommige films zijn maar voor bepaalde tijd te bekijken dus weer er snel bij. Het is voor veel mensen ideaal om zo Spaans te leren want houd er rekening mee dat er geen ondertiteling beschikbaar is.

Dus, wil je Spaans leren en ben je een fan van Spaanse films, ga dan naar ‘Somos Cine’ van RTVE. Het is ons niet helemaal bekend of deze website ook buiten Spanje te bekijken is.

Ga naar de website via DEZE LINK.

Enkele titels:

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Beste lezers. Wij zijn genoodzaakt om opnieuw de mogelijkheid tot reageren op onze artikelen te annuleren omdat we veel last hebben van spam-reacties en extra webverkeer. Hierdoor wordt de vraag naar onze website te hoog waardoor onze webhosting ons al meerdere keren op non-actief heeft geplaatst. We moeten opnieuw zoeken naar een oplossing om ervoor te zorgen dat jij als lezer kunt blijven reageren maar ook dat de website ‘in de lucht’ blijft.

Er zijn meer dan 30.000 reacties geplaatst op SpanjeVandaag en de mogelijkheid om te reageren willen we ook graag blijven handhaven maar dan wel op een manier dat de website in de lucht kan blijven. Ter vergelijking, op een normale dag worden tussen de 30 en 50 reacties geplaatst maar komen er net zoveel of meer spam-reacties binnen die weliswaar gescreend en gedetecteerd worden maar waardoor de website trager wordt en soms niet te bereiken is. Daardoor kunnen ook goedbedoelde reacties tussen de spam-reacties komen en dat kunnen we niet altijd controleren(ook omdat we niet 24 uur achter de computer zitten en de spam automatisch elke dag verwijderd wordt).

Excuses voor het ongemak en we zoeken opnieuw (het is de derde keer dat dit gebeurd) naar een oplossing. Je kunt altijd op onze Facebook pagina en Facebook groep of op Twitter terecht om te reageren op onze artikelen. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je ons altijd een email sturen of contact opnemen via WhatsApp. We proberen alle vragen die over Spanje gaan te beantwoorden. De redactie.

Abonneer
Abonneren op
6 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Ik heb het net met een VPN getest en dan lukt het wel. Even Spanje kiezen en klaar. Dit als tipje 😉

Heeft iemand enig idee, waarom RTVE van ASTRA is verdwenen ?

Heel jammer RTVE… jullie vergeten dat er meer dan 50.000 Spaanjaarden in NL wonen!!! Ik ben er een van!!!
Waarom heet het TVE Internacional.?..vraag ik me af. :((

Voor de Spaans sprekenden onder ons, wil ik graag Campeones aanraden! Dat is de beste film die ik in heel lange tijd gezien heb!!!! In één woord GEWELDIG!

De films kunnen in Nederland niet geopend worden. Ik heb het net geprobeerd en krijg dan de boodschap dat de film niet beschikbaar is in mijn gebied.

Ook in België niet! Ik denk dus enkel in Spanje zelf. Spijtig!

dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.