skip to Main Content
Opening van Media Markt in Benidorm

Opening van Media Markt in Benidorm

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

mediamarkt1BENIDORM – Deze week is het dan zover, de Media Markt opent haar vestiging in het winkelcentrum Finestrat. De opening zal plaatsvinden op 7 mei waarmee de Duitse elektronicagigant alweer haar 75e winkel in Spanje opent. Er zullen 75 mensen werk vinden dankzij de opening van de nieuwe winkel.

Toen bekend werd dat Media Markt een winkel zou openen waren er maar liefst 12.000 mensen die hun CV achterlieten bij het bedrijf. Uiteindelijk zijn er 75 mensen die een baan hebben gekregen waarvan 70% afkomstig is uit de regio.

De nieuwe winkel in Finestrat/Benidorm is niet de eerste Media Markt in de provincie Alicante aangezien er ook al winkels zijn in Alicante en Elche. De nieuwe vestiging zal echter wel de meest internationale worden aangezien er natuurlijk veel buitenlanders wonen in de regio die al bekend zijn met de Media Markt.

De nieuwe werknemers die Media Markt heeft aangenomen spreken meerdere talen waaronder het Engels, Duits, Italiaans, Russisch, Portugees, Japans en ook Nederlands – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken