skip to Main Content
Vondst van beenderen en ontvoerde vrouw in vechtsportcentrum Bilbao

Vondst van beenderen en ontvoerde vrouw in vechtsportcentrum Bilbao

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BILBAO – De politie van Bilbao heeft een gruwelijke vondst gedaan toen de agenten een inval deden bij een vechtsportcentrum in het centrum van de Baskische stad. Het vechtsportcentrum is eigendom van de meester Shaolin, in Spanje enkele jaren geleden nog een bekendheid. Buitend e vondst van beenderen werd ook een Nigeriaanse vrouw gevonden die ernstig was mishandeld en in coma lag.

De politie heeft de 47 jarige Juan Carlos Aguilar, oftewel Meester Shaolin, aangehouden op verdenking van mishandeling, ontvoering en moord. Eenmaal meegenomen naar het politiekantoor duurde het niet lang voordat hij bekende vorige week ook al een vrouw te hebben vermoord. Uiteindelijk kond e politie dankzij een getuige die de ontvoering zag gebeuren, voorkomen dat er een tweede slachtoffer viel.

Eenmaal bij controle van het vechtsportcentrum werd de 29 jarige Nigeriaans vrouw gevonden. Zij was ernstig mishandeld en was in staat van coma op het moment van de politie-inval. Daarnaast deed de politie een gruwelijke vondst van beenderen van een of meerdere personen die in enkele plastic zakken werden gevonden. Waarschijnlijk zitten hier tussen ook de botten van de vorige week vermoorde vrouw – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken