skip to Main Content
Coca Cola blikjes en flessen gaan Spaanse toeristische bestemmingen promoten deze zomer

Coca Cola blikjes en flessen gaan Spaanse toeristische bestemmingen promoten deze zomer

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Coca Cola gaat deze zomer aan de hand van de bekende blikjes en flessen Spaanse toeristische bestemmingen promoten door de naam van een stad of eiland te vermelden op het bekende blikje/flesje. De promotie van de vijftien Spaanse bestemmingen zijn een onderdeel van een internationale actie waarbij Coca Cola fans tevens prijzen en reizen kunnen winnen.

Gedurende de zomer van 2016 wist Coca Cola al de gebruikers te verrassen door bekende en veel voorkomende Spaanse voornamen op de blikjes te plaatsen en dit jaar doen ze dat nogmaals maar dan met de namen van bekende Spaanse bestemmingen. Dit vormt allemaal onderdeel van de campagne Siente el Verano waarbij er 13 Europese landen gepromoot worden en er 107 reizen naar 31 bestemmingen te winnen zijn. In totaal worden er 2 miljard blikjes van de namen voorzien.

De Spaanse bestemmingen die sinds juni te vinden zijn op de blikjes cola zijn Ibiza, Palma de Mallorca, Menorca, Gran Canaria, La Palma, Lanzarote, Tenerife, Málaga, Marbella, Valencia, Alicante, Barcelona, Cadaqués, Tarragona en Sevilla. Het gaat daarbij om de blikjes Coca Cola normaal, Light, Zero, Sin Cafeina, Zero Zero en Light zonder Cafeina. Naast de blikjes zijn de namen ook op de flessen te vinden (maar niet allemaal en niet alle soorten Coca Cola).

Voor de 15 bestemmingen die vermeld worden op de Coca Cola flessen en blikjes is het natuurlijk een geweldige promotie en er zullen veel Coca Cola fans zien die de blikjes en flessen als collectors items willen hebben door ze allemaal te verzamelen. De speciale promotie en campagne vindt plaats tussen 1 juni en 15 september 2017. Meer informatie is te vinden op de website sienteelverano.es

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken