skip to Main Content
Overkapping ingang hotel Fontana in Torrevieja naar beneden gekomen
Diario Información

Overkapping ingang hotel Fontana in Torrevieja naar beneden gekomen

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Overkapping hotel Torrevieja breekt af

Diario Información

ALICANTE – De overkapping van de ingang van het hotel Fontana in de gemeente Torrevieja is naar beneden gekomen. Het geheel brak af van de gevel waardoor het hele gevaarte op de grond terecht kwam. Wonder boven wonder is er niemand gewond geraakt maar uit voorzorg moesten er wel 10 kamers geëvacueerd worden.

De schrik zat er goed in bij de medewerkers en gasten van het Fontana hotel in Torrevieja toen zondagavond rond 21 uur de grote overkapping die boven de ingang hangt en onder andere de naam van het hotel draagt, naar beneden kwam zetten en op een zijkant terecht kwam op de trappen.

Het is een geluk bij een ongeluk dat er op het moment van afbreken van het enorme gevaarte niemand naar binnen of buiten ging waardoor er geen gewonden vielen. Dat is wonderbaarlijk te noemen want op een gemiddelde dag lopen er honderden toeristen in en uit het hotel gelegen aan de Rambla Juan Mateo in Torrevieja.

Als gevolg van het afbreken van de grote overkapping kan niemand gebruik maken van de normale in- en uitgang en dient men via een achter in- en uitgang het hotel te verlaten of binnen te gaan. De gasten in 10 kamers moesten uit voorzorg geëvacueerd worden en naar andere kamers gebracht worden. Een van deze kamers heeft ook schade opgelopen.

Het Fontana hotel heeft drie sterren en werd gebouwd begin jaren tachtig. Zo’n twintig jaar geleden vond er een grote brand plaats waardoor het hotel gedurende jaren gesloten bleef. Nog niet zo lang geleden werd het hotel grondig verbouwd en tegenwoordig is het Fontana hotel een van de populairste van de gemeente Torrevieja.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken