skip to Main Content

De 22e Internationale Vuurwerk wedstrijd in Tarragona van start

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

TARRAGONA – (Redactie) 8466 kilo vuurwerk en 308 mortier granaten zullen er worden afgeschoten gedurende de 6 avonden van dinsdag 5 tot en met zaterdag 9 juli tijdens de Internationale Vuurwerk wedstrijd in Tarragona. Elke avond vanaf 22.30 uur zal de wedstrijd plaatsvinden op het Playa Miracle en zal een van de 6 deelnemende bedrijven strijden om de meest prestigieuze vuurwerk prijs van de Middellandse zee. 60.000 bezoekers zullen er dagelijks aanwezig zijn tijdens het meest bezochte spektakel van de stad en naast de professionele jury kunnen ook de bezoekers hun stem kwijt om zo de winnaar te kiezen.

Laat in de middag komen er al duizenden inwoners van de stad naar het strand en de boulevard om hun tafels, stoelen en handdoeken op te zetten en neer te leggen en het diner te nuttigen. Als de vuurwerk voorstelling dan voorbij is, kan men stemmen via papiertjes, sms berichten of internet.

  • Dinsdag 05 juli Pirotecnia Tomás uit Castellón (Spanje)
  • Woensdag 06 juli Fabbrica Foucher Artificial la Tirreno uit Mondragone (Italië)
  • Donderdag 07 juli Pirotecnia Valenciana uit Valencia (Spanje)
  • Vrijdag 08 juli Foti International Fireworks (Australië)
  • Zaterdag 09 juli Pirotecnia Zaragozana uit Zaragoza (Spanje)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend