skip to Main Content

Zoektocht Mary-Anne in gevaar na foutieve geruchten in Nerja

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

NERJA – De zoekactie naar de in Zuid-Spanje vermiste Limburgse Mary-Anne Goossens is in gevaar gekomen doordat in en rond Nerja gemeld wordt dat zij terecht is. De zoon en dochter van de vrouw zeggen geschrokken te zijn van de geruchten en de vele posters die ophingen met daarop de mededeling dat hun moeder terecht is. Ze denken dat de bevolking in Nerja om toeristen niet af te schrikken zegt dat de vrouw is gevonden.

Fritz en Jantje Korten, de zoon en dochter van de vrouw, zijn afgelopen weekend opnieuw met vrienden afgereisd naar Nerja. Ze merkten dat er geruchten waren dat hun moeder weer terecht is. Ook vonden ze posters waarop stond dat Mary-Anne weer is gevonden.

Familie en vrienden zijn intussen bezig om nieuwe posters op te hangen in en rond Nerja waarop duidelijk staat dat de vrouw nog altijd wordt gezocht. Mary-Anne Goossens wordt sinds 17 juni vermist. Zij was alleen op vakantie aan de Costa del Sol.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend