skip to Main Content
41-jarige vrouw op Tenerife aangehouden voor doodsbedreigingen Stephen Hawking

41-jarige vrouw op Tenerife aangehouden voor doodsbedreigingen Stephen Hawking

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

stephen1aTENERIFE – De politie op het Canarische Eiland Tenerife heeft het afgelopen weekend een 41-jarige vrouw gearresteerd voor het bedreigen en lastig vallen van de beroemde Engelse natuurkundige Stephen Hawking. De vrouw is Amerikaanse van oorsprong maar woont al jaren in Noorwegen. Zij viel al lange tijd de beroemde natuurkundige lastig op sociale media netwerken en direct via de email.

De politie werd op de 41-jarige vrouw geattendeerd door de Noorse collega’s nadat de vrouw naar het Canarische Eiland was gereisd omdat ze had vernomen dat Stephen Hawking ook daar naar toe zou reizen om deel te nemen aan het Festival Starmus. Het is niet helemaal zeker waarom de vrouw de Britse natuurkundige lastig valt en zelfs met de dood bedreigd maar wel dat ze niet helemaal geestelijk in orde is, aldus de Spaanse media.

De Noorse vrouw kon uiteindelijk in de plaats Arona worden aangehouden voor het lastig vallen en zelfs met de dood bedreigen van Stephen Hawking. Ze moest in eerste instantie deze maandag voor de Spaanse rechter verschijnen met als getuige de Britse natuurkundige zelf maar deze kon niet komen opdagen vanwege gezondheidsproblemen waarop de rechter de zitting uitstelde – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken