skip to Main Content
Dierenverzorgster overlijdt na aanval tijger in het Terra Natura park in Benidorm

Dierenverzorgster overlijdt na aanval tijger in het Terra Natura park in Benidorm

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

terra-natura1aBENIDORM – Een dierenverzorgster in het dierenpark Terra Natura in Benidorm is zaterdag overleden nadat zij was aangevallen door een Aziatische tijger. Volgens de directie van het park werkte de vrouw al acht jaar in Terra Natura als verzorgster en is het dodelijke ongeval te wijten aan een onoplettend moment, iets wat dus fataal kan zijn in dit soort gevallen.

De aanval van de tijger gebeurde in de kooien toen er schoonmaakwerkzaamheden werden uitgevoerd. De tijger wist rond vijf uur ’s-Middags de aanval uit te voeren nadat deze waarschijnlijk was geschrokken van iets en nadat de verzorgster per ongeluk een deur open had laten staan. De dierenverzorgster werkte al acht jaar met de tijgers en wordt omschreven als een expert op het gebied van wilde dieren.

Direct na de aanval wisten collega’s de tijger weer de kooi in te krijgen en probeerde men de dierenverzorgster nog te redden, iets wat niet lukte aangezien er veel verwondingen waren. Ook het ambulancepersoneel slaagde er niet in om de vrouw te reanimeren. Het is niet bekend wat er nu met de tijger gaat gebeuren, daar moet een rechter over beslissen – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken