skip to Main Content

Duitse toeristen gaan op de vuist bij spontane vechtpartij in Palma de Mallorca (video)

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

PALMA – Twee groepen Duitse mannen zijn maandagmiddag op klaarlichte dag met elkaar slaags geraakt op de boulevard bij het s’Arenal strand in de hoofdstad Palma. Het ging er zo heftig aan toe dat een van de Duitsers bewusteloos achterbleef op de grond. Bijstanders beklaagden zich erover dat het veel te lang duurde voordat de politie ter plaatse was. Toen de agenten aankwamen waren er al minuten verstreken en was de vechtpartij reeds voorbij.

De gehele knokpartij vond plaats op klaarlichte dag, rond 14.30 uur maandagmiddag en op slechts meters van families die op het strand aan het zonnen waren. Wat de reden was voor deze vechtpartij tussen de twee groepen Duitse mannen is niet helemaal duidelijk maar het ging er wel heftig aan toe waarbij diverse mannen zware klappen en schoppen kregen. Een van hen bleef bewusteloos achter op de grond terwijl hij bloedde aan zijn hoofd.

Het waren slechts enkele minuten maar wel erg hevig waardoor veel mensen die in de buurt waren erg schrokken. Later beklaagden veel strandgangers en wandelaars zich bij de politie die er in hun ogen veel te lang over deed om ter plaatse te komen. Volgens getuigen werkten enkele van de vechtende Duitsers als ticketverkopers voor een Party Boat en werd er iets gezegd waardoor de vechtpartij begon.

Op de video is te zien dat een van de Duitsers van een fiets wordt getrokken en hij half dronken of dizzy van de val rondloopt en op zoek gaat naar een van de Duitsers. Uiteindelijk wordt er veel gepraat en geschreeuwd waarna de vechtpartij pas echt begint.

Helaas is dit slechts een van dit soort video’s maar dit soort vechtpartijen en ruzies gebeuren veel vaker op Mallorca en andere plaatsen in Spanje. Daarbij zijn niet alleen Duitsers betrokken maar ook Britten, Spanjaarden en ook Nederlanders. Normaal gesproken komen dit soort vechtpartijen niet in het nieuws omdat het daarnaast vaak ‘s-avonds gebeurt. Dit keer echter gebeurde het op klaarlichte dag terwijl er veel mensen getuige waren op het strand.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 6 reacties
 1. ook eens meegemaakt, enkel zien gebeuren en zelf niet betrokken maar dan met Schots volk, nochtans niet de kwalijkste maar met drank op..oei oei dan is alles onvoorspelbaar
  ja die moeten eruit maar begin daar maar aan, niet te doen
  misschien weet een slimme hoe het moet, reactie volgt

 2. Ja als je er blijft achterlopen in dronken toestand, verwittiging zou ik zeggen 2 x rechtstreeks de vlieger op ,op eigen kosten weliswaar

 3. gevolg is dat alle toeristen over dezelfde kam geschoren worden. Allemaal een slechte naam !!!
  ZERO TOLERANTIE…. zo,n dingen doen rechtstreeks naar huis en een paar jaar niet meer terug.
  Maar het zullen alweer sukkels zijn met een moeilijke jeugd en bla,bla,bla

 4. Dat wangedrag van die moffen, met name met drank op, stoort me al heel lang.
  Het lijkt wel een wedstrijdje wangedrag met dat Britse plebs!
  Uitzetten dat volk. Auf wiedersehn!

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken