skip to Main Content
Spanje stuurt de eerste transseksuele vrouw als vertegenwoordiging naar Miss Universe
Angela

Spanje stuurt de eerste transseksuele vrouw als vertegenwoordiging naar Miss Universe

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Spanje met transseksuele vrouw naar Miss Universe

Angela

MADRID – Vorige week wist Ángela Ponce als eerste transseksuele vrouw ooit een plaats te winnen als vertegenwoordigster van Spanje tijdens het Miss Universe 2018. De 26-jarige Sevillaanse is niet alleen Spanje’s eerste transseksuele kandidaat maar ook de eerste ter wereld die mee mag doen een een Miss Universe competitie.

Het doel van de 26-jarige Ángela is duidelijk: Miss Universe winnen als eerste transseksuele vrouw ooit. De Sevillaanse wist afgelopen vrijdag in Tarragona de titel Miss Universo España te winnen waarmee ze de 23-jarige Sofía del Prado zal opvolgen.

In 2015 wist de transseksuele María Ángela Ponce Camacho zich niet te kwalificeren voor Miss Universo España omdat ze een transseksuele kandidate was, dat mocht toen volgens de regels van Miss World niet. Toen was ze al de eerste transseksuele vrouw die deelnam aan de wedstrijd als vertegenwoordigster van Cádiz, de stad waar ze elke zomer doorbrengt.

Miss Universe 2018 is alweer de 67e editie van deze wedstrijd waarbij 90 landen hun mooiste vrouwen naar las Vegas sturen in de hoop de schoonheidswedstrijd te winnen. De datum is nu nog niet bekend.

View this post on Instagram

🌹🌹 #Repost @orgbemiss with @get_repost ・・・ Si Ángela Ponce @angelaponce.15 es tu favorita en el #MissUniverseSpain 2018 te invitamos a darle like a esta fotografía ❤ . ¡Somos Más De Lo Que Ves! ❤👑 . Concepto, Fotografía y Dirección de Arte: @ivandumont Producción General: @pulidojose Asistencia General: @rogervrgs Estilismo de Moda: @caro_omana . ESTILISMO. – Alexandra Andreu @sandraaf2512 / @marcoaldany – Virginia Cota @vircl83 / @marcoaldany – Álvaro Galindo: @alvarito_galindo / @marcoaldany . MAQUILLAJE – Jean Rodrigues @jeanrodriguesmakeup – Blas Moreno @blasmoreno11 – Aranza Romero / @marionnaudfr – Miguel Hernández / @marionnaudfr . VESTUARIO – Julio Mora @juliomoram – Honicer Sandoval @honicersandoval – Daniel Fábregas @fabregasc – Enger Luces @engerluces . ACCESORIOS George Wittles @gwittels CRISTALES: @createsss . . . #SoyBeMiss #BeMiss #missuniversespain

A post shared by ANGELA PONCE (@angelaponceofficial) on

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 11 reacties
  1. Jemig…Er zijn nog steeds mensen (mannen) die het verschil niet weten tussen Travestie en Transseksualiteit…Travestie/Crossdresser/ Dragqueen is een show voor een dag met pruik en make-up, zonder vrouwelijke hormonen en operaties…Transseksualiteit is een medische term voor iemand die in TRANSITIE is van man naar vrouw. Je kan deze mooie vrouw ook niet met de travestiet Bo van Spilbeeck vergelijken.

  2. Het mag geen bezwaar zijn hoe je bent man of vrouw als je als vrouw er geweldig uit ziet dan is gelukkig onze vrijheid het enige wat telt veel succes met de verkiezing voor hen

    1. Ik ben niet tegen transgenders maar ik vind dit van de gekke want ik kan echt niet verliefd worden op een vent die er als een wijf uitziet. Om die dan tussen missen te plaatsen gaat mij net even een stapje te ver. Gelukkig hebben ze bikini rondes al afgeschaft. Ook in de sport wereld gaat het niet al te best als het om Transgenders gaat ze zijn als man veel sterker dan de vrouw en winnen daardoor dus ook veel meer. En als ik nu iemand tegenkom in de avond moet ik eerst vragen of ze wel een echte vrouw is 🙁

  3. Niets tegen transjes. Maar. Overheden klagen doorlopend over lage geboortecijfers terwijl ze over elkaar heen vallen om als eerste niet-reproducerende genders te promoten. Iets klopt hier niet.. Overigens, migranten vergrijzen ook.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken