Search
menu
Search

16 personen kregen de kans om een nachtje te slapen in de IKEA van Zaragoza

16 personen kregen de kans om een nachtje te slapen in de IKEA van Zaragoza
Beeld: IKEA / web

16 personen kregen de kans om een nachtje te slapen in de IKEA van Zaragoza

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ZARAGOZA – Iedereen die al eens in een meubelwinkel van IKEA is geweest, weet dat er prachtige slaapkamers opgesteld staan. Sommige van die kamers zijn zo mooi afgewerkt dat je al eens wegdroomt van een nachtje in een van de bedden. De IKEA vestiging in Zaragoza bood 16 mensen een nachtje in de winkel aan om hun 15e verjaardag te vieren.

Afgelopen vrijdag begon het avontuur voor de 16 gelukkigen in het restaurant van IKEA. Ze hadden er een heerlijk diner vooraleer ze hun kleren wisselden voor pyjama’s en pantoffels. De gasten sliepen effectief in de toonzaal van de winkel. Om naar het toilet te gaan of in geval van nood stond in het midden van de zaal een telefoon, waarmee ze naar de nachtwaker konden bellen.

De deelnemers van de actie waren van verschillende leeftijd en afkomst. Een van hen, Iker, wou zijn beste vriendin Iulia verassen voor haar 23e verjaardag. “Toen hij me belde dacht ik dat hij me aan het bedotten was”, geeft het meisje lachend toe. Daarnaast liggen Leticia en haar moeder Rosa. Leticia verraste haar moeder die eerst zei dat ze er niets mee wilde te maken hebben. “Gezien de grootte van die winkel dacht ik dat ik veel te bang zou zijn”, vertelt Rosa. Verder is er nog Jorge, de schrijver die hoopte inspiratie te vinden via een nachtje in een Ikea winkel, of Alejandro en David. “Hij heeft me in de maling genomen en nu begint onze vakantie in IKEA.”

In totaal schreven zich 700 mensen in voor de wedstrijd. Ze beantwoordden de vraag “waarom ben jij de perfecte kandidaat voor een nachtje IKEA?” Een waar gekkenhuis, klinkt het bij het winkelbestuur. “Bij de tiende verjaardag van de winkel schreven zich amper 150 mensen in.”

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?