skip to Main Content
Vrouw overleden nadat bergwand naar beneden kwam op een strand van Conil in Cádiz

Vrouw overleden nadat bergwand naar beneden kwam op een strand van Conil in Cádiz

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

strandconil1aCÁDIZ – Een 47-jarige vrouw uit La Linea de la Concepción is vrijdag bij het zonnen op een strand in de badplaats Conil de la Frontera in de provincie Cádiz om het leven gekomen toen een deel van een bergwand naar beneden kwam waarbij de vrouw onder de rotsen terecht kwam. Het voorval deed zich voor op het Playa de Fuente del Gallo op een deel van het strand waar het liggen op het strand in de nabijheid van de bergwand gevaarlijk is en waar ook voor wordt gewaarschuwd.

Rond 20:00 uur vrijdagavond stortte een deel van een boven het strand uitkomende bergwand naar beneden, iets wat schijnbaar wel vaker op deze plaats schijnt te gebeuren vanwege het feit dat het boven verboden is om te wandelen en beneden op het strand gewaarschuwd wordt voor het gevaar van vallende stenen. Ondanks alle waarschuwingen gaan veel strandgangers toch op die plaats zonnen om van het mooie strand te genieten.

Helaas was dat dit keer fataal voor een 47-jarige vrouw die op het moment dat een deel van de bergwand naar beneden kwam op het strand aanwezig was. De vrouw kwam onder het puin terecht en overleed ter plaatse. Om er zeker van te zijn dat er niet meer mensen onder het puin lagen werd de brandweer naar het getroffen strand gestuurd om te kijken of er meer mensen betrokken. Dat bleek niet het geval te zijn – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken