skip to Main Content
Slagveld in de gemeente La Llagosta vanwege conflictueuze familie
El Periodico

Slagveld in de gemeente La Llagosta vanwege conflictueuze familie

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Slagveld in de gemeente La Llagosta vanwege conflictueuze familie

El Periodico

BARCELONA – Nadat het afgelopen weekend er een waar slagveld plaatsvond op straat in de gemeente La Llagosta in de provincie Barcelona is er een onaangename spanning in het dorp. De inwoners van de straat hebben het helemaal gehad met de problemen die een familie veroorzaakt. In eerste instantie ging men ervan uit dat het om krakers ging maar later bleek dat de familie een sociale huur betaald aan de gemeente.

De Catalaanse politie heeft het afgelopen weekend drie personen aangehouden in La Llagosta (Barcelona) vanwege hun betrokkenheid bij de problemen op straat. In een appartement op de eerste verdieping woont een familie die eerst de flat heeft gekraakt en nu voor een laag bedrag via een sociaal huur systeem huurt van de gemeente.

De oorzaak van het slagveld op straat heeft echter te maken met de conflictueuze en agressieve houding van de familieleden, aldus de buurtbewoners. En zondag had men het helemaal gehad waarna het appartement werd bekogeld met allerlei objecten en de conflictueuze familie van alles naar beneden gooide naar de protestanten.

Op videobeelden is te zien dat een groep mannen probeert het appartementencomplex binnen te komen om verhaal te halen bij de familie. Dat lukte echter niet omdat de politie tussenbeide kwam.

Uiteindelijk heeft de politie de familie uit het appartement gehaald om de gemoederen te sussen. Een familielid zegt echter dat ze helemaal geen problemen veroorzaken, op een grote mond na dan, aldus een vrouw op televisie.

Ook op maandag waren er nog veel mensen op straat in afwachting wat er gaat gebeuren. De familie wil terugkeren naar het appartement maar de politie raadt hen dat af omdat dit weer voor problemen kan zorgen en daarnaast onveilig kan zijn.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 9 reacties
  1. Ken die mensen niet, maar voor mij een reden om niet in zo’n klein k. dorp te gaan wonen. Als iets niet past bij dat inteelt volk dan vliegen de stenen door je ramen. Achterlijke boeren.

  2. Heel normaal dat de mensen dat gespuis moe worden.Stel je voor dat ze u woning kraken.Dat komt overeen met stelen en van mij mogen ze hun handen afkappen want van een ander zijn gerief blijf je af.Als men zulke mensen toegevingen doet is het binnen de korsten keren naar de knoppen.

    1. Eerst breekt de familie in in een leegstaand huis zonder te betalen, daarna moeten ze er eigenlijk uit maar voor een spotprijsje mogen ze er toch blijven van de gemeente tot ongenoegen van de buren, en daarna begint een hele rits aan overlast. Logish dat de maat een keer vol is.

    2. Piet Paëlla , wil je hiermee zeggen dat ze dat gespuis maar moeten laten doen en heel de buurt verpesten ? Gij bent ook een van een goed jaar medunkt . Eruit zulke oproerkraaiers en buurtverpesters !

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by