skip to Main Content
Cirque du Soleil keert in de zomer van 2017 terug naar PortAventura in Salou

Cirque du Soleil keert in de zomer van 2017 terug naar PortAventura in Salou

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

SALOU – Gedurende de maanden juli en augustus van 2017 zullen de inwoners en bezoekers van de Costa Dorada en omgeving weer naar de voorstellingen van het Canadese fantasie circus Cirque du Soleil kunnen gaan. Het wereldberoemde circus zal met de “Varekai” show gedurende de drukke zomermaanden naast het pretpark PortAventura te vinden zijn. Daarnaast is er een akkoord bereikt met PortAventura om tot tenminste het jaar 2020 aanwezig te zijn in de badplaats Salou.

De komende zomer zal de grote witte tent van het bekende Cirque du Soleil weer voor enkele maanden de skyline zijn van het pretpark PortAventura. Het van oorsprong Canadese circus met clowns en acrobaten was gedurende de jaren 2014 en 2015 ook al bij PortAventura te vinden maar in de zomer van 2016 besloot men niet aanwezig te zijn aan de Costa Dorada.

De samenwerking tussen PortAventura en Cirque du Soleil begon in 2014 met de show “Kooza” en werd in 2015 opgevolgd door de show “Amaluna”. Beide jaren was er veel belangstelling voor de shows al zeggen velen dat dit eigenlijk wel tegenviel. Hoe dan ook, in 2016 besloot Cirque du Soleil niet terug te komen naar de Costa Dorada maar vanaf 2017 zullen ze weer aanwezig zijn met de show “Varekai” welke in het teken zal staan van de Griekse mythologie. Gedurende de maanden juli en augustus kunnen de bezoekers van de toeristische kust dus weer genieten van het fantasie circus.

In 2017 zal tevens het Ferrari Land haar deuren openen, een speciaal en apart pretpark naast PortAventura wat in zijn geheel in het teken staat van het Italiaanse automerk. Daarnaast heeft PortAventura ook al aangegeven met veel nieuws te komen dus het belooft een mooie zomer te worden aan de Costa Dorada, zeker een bezoekje waard dus – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken