Thuisbezorgen via IKEA online winkel is goedkoper geworden in Spanje

Thuisbezorgen via IKEA online winkel is goedkoper geworden in Spanje
Beeld: 123rf

Thuisbezorgen via IKEA online winkel is goedkoper geworden in Spanje

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – IKEA heeft veel aandacht besteed aan de nieuwe online winkel en hoopt daarmee veel klanten van de fysieke winkels naar de online winkel te lokken in Spanje. De meeste mensen kennen de IKEA spullen ondertussen wel en als het om kleine artikelen en accessoires gaat is dat online te bestellen en sinds kort ook goedkoper om thuis laten bezorgen.

Om de concurrentie aan te gaan met andere online winkels zoals Amazon heeft IKEA veel aandacht besteed aan het luisteren naar de klanten en de online winkel te verbeteren. Deze ziet er nu beter uit en alles functioneert naar behoren. Alles wat IKEA in de winkels verkoopt is ook online te bestellen en kan thuisbezorgd worden.

Het probleem bij IKEA was in het begin van de online winkel dat het thuisbezorgen erg duur was. Dat weerhield veel mensen ervan om via de website van IKEA te kopen maar daar heeft het Zweedse meubelconcern nu iets aan gedaan. Zo zijn de transportkosten flink verlaagd en is de levertijd verkort.

Als je als IKEA klant nu iets koopt in de internet winkel dan is het thuis laten bezorgen van artikelen die samen niet meer dan 5 kilo wegen wat betreft transportkosten verlaagd naar 5 euro. Voor een bestelling tussen de 5 en 20 kilo zijn de kosten nu 9 euro.

Op de pagina van het artikel dat gekocht wordt staat ook het gewicht vermeld (informatie van product) zodat eenieder zelf al kan uitrekenen wat de bestelling ongeveer zal gaan kosten.

Nadat de bestelling gedaan zal het tussen de 3 en 5 werkdagen duren voordat de bestelling door SEUR thuisbezorgd zal worden.

IKEA heeft al vaker aangegeven dat ze meer aandacht willen besteden aan het online verkopen van met name de kleinere artikelen en accessoires. Uiteraard kunnen ook kasten, bedden en kasten online gekocht worden maar de leveringskosten daarvan zijn vele malen hoger. De informatie over de prijzen en voorwaarden is HIER te vinden.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.