skip to Main Content
Thuisbezorgen via IKEA online winkel is goedkoper geworden in Spanje
123rf

Thuisbezorgen via IKEA online winkel is goedkoper geworden in Spanje

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – IKEA heeft veel aandacht besteed aan de nieuwe online winkel en hoopt daarmee veel klanten van de fysieke winkels naar de online winkel te lokken in Spanje. De meeste mensen kennen de IKEA spullen ondertussen wel en als het om kleine artikelen en accessoires gaat is dat online te bestellen en sinds kort ook goedkoper om thuis laten bezorgen.

Om de concurrentie aan te gaan met andere online winkels zoals Amazon heeft IKEA veel aandacht besteed aan het luisteren naar de klanten en de online winkel te verbeteren. Deze ziet er nu beter uit en alles functioneert naar behoren. Alles wat IKEA in de winkels verkoopt is ook online te bestellen en kan thuisbezorgd worden.

Het probleem bij IKEA was in het begin van de online winkel dat het thuisbezorgen erg duur was. Dat weerhield veel mensen ervan om via de website van IKEA te kopen maar daar heeft het Zweedse meubelconcern nu iets aan gedaan. Zo zijn de transportkosten flink verlaagd en is de levertijd verkort.

Als je als IKEA klant nu iets koopt in de internet winkel dan is het thuis laten bezorgen van artikelen die samen niet meer dan 5 kilo wegen wat betreft transportkosten verlaagd naar 5 euro. Voor een bestelling tussen de 5 en 20 kilo zijn de kosten nu 9 euro.

Op de pagina van het artikel dat gekocht wordt staat ook het gewicht vermeld (informatie van product) zodat eenieder zelf al kan uitrekenen wat de bestelling ongeveer zal gaan kosten.

Nadat de bestelling gedaan zal het tussen de 3 en 5 werkdagen duren voordat de bestelling door SEUR thuisbezorgd zal worden.

IKEA heeft al vaker aangegeven dat ze meer aandacht willen besteden aan het online verkopen van met name de kleinere artikelen en accessoires. Uiteraard kunnen ook kasten, bedden en kasten online gekocht worden maar de leveringskosten daarvan zijn vele malen hoger. De informatie over de prijzen en voorwaarden is HIER te vinden.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken