Eerste weekend november in Spanje met temperaturen van 34 graden

Eerste weekend november in Spanje met temperaturen van 34 graden
Beeld: 123rf

MADRID – Afgelopen vrijdag wisten we het al te melden en op zaterdag en zondag is het niet veel kouder geworden op veel plaatsen in het land. Volgens de Spaanse weerdienst Aemet was op zaterdag de maximumtemperatuur 33,9 graden, gemeten in Maspalomas op Gran Canaria terwijl het kwik op zondag steeg naar 31,6 graden in Fuengirola (Málaga) als maximumtemperatuur.

Op vrijdag 1 november werd de maximale temperatuur gemeten in Maspalomas (Gran Canaria) met 31,3 graden gevolgd 31,1 graden in Vélez-Málaga (Málaga), 30,8 graden in Pájara (Fuerteventura), 30,5 graden in Motril (Granada) en 30,4 graden in El Ejido (Almería).

Op zaterdag 2 november werd het 33,9 graden in Maspalomas (Gran Canaria) gevolgd door 33,5 graden in Pájara (Fuerteventura), 32,3 graden bij het vliegveld van Lanzarote 3n 32 graden in La Aldea de San Nicolás (Gran Canaria). Over het algemeen werden de hoogste temperaturen gemeten op Gran Canaria terwijl het ook op Tenerife 31,1 graden werd bij het vliegveld Tenerife-Zuid.

Op zondag 3 november werd de hoogste temperatuur gemeten in Fuengirola (Málaga) met 31,6 graden gevolgd door Santa Cruz (Tenerife) met 29,7 graden, San Javier vliegveld (Murcia) met 28,8 graden, San Sebastián (La Gomera) met 28,6 graden, Pájara (Fuerteventura) met 28,6 graden en Puntagorda (La Palma) met 27,7 graden. 

Op veel plaatsen in Spanje en met name de langs de kust had men te maken met harde windstoten die voor veel problemen zorgden. Er is op Mallorca zelfs een 37-jarige vrouw om het leven gekomen toen een palmboom op haar viel. Haar man en dochter hebben dit ongeval overleefd maar raakten wel gewond.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Het is nu weer mogelijk om te reageren op onze artikelen, altijd met respect voor anderen en altijd op de juiste en correcte manier. We hebben veel last gehad van spam reacties waardoor er technische problemen waren. We hebben geprobeerd dit op te lossen en hopelijk gaat het nu beter. Als u een reactie plaatst met daarin een link (zoals een andere website of YouTube) dan dient dit altijd handmatig door ons goedgekeurd te worden en dat kan even duren (we zitten niet 24 uur achter de pc). Ook worden reacties met bepaalde woorden, zinnen en opmerkingen automatisch verwijderd of geblokkeerd en soms halen wij deze zonder opgaaf van reden handmatig weg. Je kunt uiteraard ook altijd naar onze Facebook pagina en Facebook groep gaan.

Abonneer
Abonneren op
Als je geen naam invult staat er 'Anoniem'.
Hier doen wij niets mee maar is een antispam maatregel.
6 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Zaterdag vliegen we terug naar Nederland. Het meest mis ik dan de mooie heldere en vooral blauwe luchten.
En de zon op onze huid!
De goedkope overheerlijke koffie!
€1,50 perkopje! Café con leche..
Het 3 gangen menu incl. wijn voor €10,=
En het onbijtje voor, €3,50 incl. koffie, vers geperste jus, croissant jam en roomboter. Heerlijk na een strandwandeling.

Geniet er maar van, Jan!! Maar wel smeren, hoor. Teveel zon is niet zo gezond voor je huid!!

Que bueno!!
Al weer vijf dagen schitterend weer, aan mijn kant van de de Costa Blanca! Vandaag, maandag, was het wederom schitterend weer.
Ook daar voor ben ik naar Spanje gekomen. Volop zon, dus volop vitamine D voor mijn “broze botjes”. Lekker verse vis eten, als primer plato en als segundo plato, op een terras bij de zee, flesje wit erbij, cortado met een Veterano, of een carrejillo, ik ga nooit meer weg!!

Gelukzak ! !

Ja echt genieten, mis belgisch weer niet !

Heel goed Jan, waarom zou je als veteraan weg moeten ?….

dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.