Search
menu
Search

Vader van door spookrijder omgekomen zoon heeft zelfmoord gepleegd in Madrid

Vader van door spookrijder omgekomen zoon heeft zelfmoord gepleegd in Madrid
Beeld: Policia Municipal Madrid / Twitter

Vader van door spookrijder omgekomen zoon heeft zelfmoord gepleegd in Madrid

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – In de Madrileense wijk Rivas heeft de vader van een door een spookrijder omgekomen 20-jarige man zichzelf van het leven beroofd. De man kon, net zoals zijn vrouw en moeder van hun omgekomen zoon Victor Lopez, het verdriet niet meer dragen. Hij besloot zichzelf op te hangen bij een basketbalveld nadat de dader werd veroordeeld tot acht jaar celstraf en twee financiële vergoedingen voor de vader en moeder.

Het fatale ongeluk gebeurde in september 2019 toen een dronken automobilist met 139 km/uur over de M-50 weg bij Madrid in verkeerde richting reed. De spookrijder (kamikaze) reed om 6.39 uur ‘s morgens op de weg toen hij volop tegen de 20-jarige Victor botste die op weg was naar zijn werk in San Fernando de Henares. Victor was op slag dood terwijl de dronken Kevin C. B. het ongeval overleefde.  

Sinds het fatale ongeval zijn de ouders van Victor de tragedie nooit te boven gekomen. Beiden waren depressief en hadden een psychologische behandeling vanwege het verlies van hun zoon. Toen het vonnis uitkwam op 15 oktober en de spookrijder Kevin C. B. tot ‘slechts’ acht jaar gevangenisstraf werd veroordeeld voor een misdrijf van opzettelijke doodslag, kon de vader van Victor dat niet meer aan.

Vader Francisco López werd donderdag 4 november rond 8 uur ‘s morgens bij een basketbalveld in de Madrileense wijk Rivas gevonden. Francisco heeft zichzelf opgehangen waarbij hij zijn vrouw achter heeft gelaten die dus nu een dubbel verlies heeft.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?