skip to Main Content
Sneeuwpret Mallorca in foto’s

Sneeuwpret Mallorca in foto’s

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

PALMA – Iedereen kent het Balearen eiland Mallorca van de prachtige stranden en mooie baaien maar dat het er ook flink koud kan zijn is het afgelopen weekend weer eens duidelijk geworden. Het is niet de eerste keer en het zal ook niet de laatste keer zijn maar het is wel voor het eerst dit jaar dat er sneeuw is gevallen op de hoger gelegen delen van het eiland. Diario de Mallorca plaatste diverse foto’s van de eilandbewoners die genieten van de sneeuw.

Afgelopen vrijdag en zaterdag heeft het gesneeuwd op het eiland Mallorca, niet zoveel op het strand waar alleen natte sneeuw werd gezien maar wel in de Serra de Tramuntana waar de bergen, wegen en wandelpaden bedekt waren met een centimeters dikke laag sneeuw. Geniet van de foto’s van de sneeuwpret op het eiland Mallorca.

Foto’s: Diario de Mallorca

 

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken