skip to Main Content

Mercadona gaat supermarkt openen op de Milla de Oro in Madrid

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – (Redactie) De supermarktketen Mercadona, de grootste en goedkoopste van Spanje, gaat een vestiging openen in de befaamde en zeer dure Milla de Oro in het centrum van Madrid. De supermarkt komt in het winkelcentrum ABC Serrano middenin de Calle Serrano, een van de duurste straten van de Hoofdstad.

Volgens de krant El Mundo zal de nieuwe Mercadona supermarkt bestaan uit 1.500 vierkante meter verdeeld over twee verdiepingen. De Valenciaanse supermarktketen zal zo’n drie miljoen euro investeren in de vestiging. De verbouwingen zullen binnenkort beginnen.

De nieuwe vestiging volgt op de supermarkt die Mercadona het afgelopen jaar in de luxe en dure wijk Salamanca opende. Hiermee begon de supermarkteten met een uitbreidingsplan in het centrum van Madrid waarmee Mercadona meerdere winkels wil openen op strategisch gelegen plaatsen in de stad.

Mercadona heeft op dit moment 1.270 supermarkten verdeeld door heel Spanje waar zo’n 62.000 mensen werken. Per jaar heeft Mercadona zo’n 250 miljoen euro winst.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend