Erotisch ‘speelgoed’ uit Alicante steeds populairder bij volwassenen

Erotisch ‘speelgoed’ uit Alicante steeds populairder bij volwassenen
Beeld: Canva

Erotisch ‘speelgoed’ uit Alicante steeds populairder bij volwassenen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ALICANTE – De provincie Alicante staat wereldwijd bekend als de plaats waar Sinterklaas, Driekoningen en de Kerstman elk jaar hun speelgoed vandaan halen want in de provincie Alicante staan veel speelgoedfabrieken. Maar tijden veranderen en naast kinderen zoeken ook steeds meer volwassenen naar speelgoed. Daarbij hebben we het niet over computergames, smartphones of tablets maar over erotisch speelgoed en ook dat komt uit Alicante.

Het regionale bedrijf Diversual is gespecialiseerd in erotisch speelgoed voor volwassenen. Voor veel mensen is het praten over erotisch speelgoed nog steeds taboe maar er zijn ook steeds meer mensen die daar wel over kunnen praten en zelfs zonder blikken of blozen toegeven dat ook zij een ‘juguete erótico’ thuis in de la hebben liggen.

Het bedrijf Diversual is gevestigd in Sant Joan d’Alacant en verkoopt in heel Spanje en wereldwijd via onder andere de eigen website maar ook gespecialiseerde winkels hun erotisch speelgoed. En die verkopen stijgen jaar op jaar. In eerste instantie was het erotisch assortiment slechts een onderdeel van alles wat men maakte maar nu is dat uitgegroeid tot het hoofdproduct.

In tien jaar tijd is het bedrijf uit Alicante uitgegroeid tot een referentie op het gebied van ‘juguetes eróticos’ in Spanje waar veel producten via de eigen website Diversual.com verkocht worden. Inmiddels heeft het bedrijf meer dan 500.000 eigen klanten, een omzet van 7 miljoen euro en probeert men originele producten te ontwerpen en produceren in de eigen provincie.

Enkele toppers zijn onder andere de vibrator (conejito rampante) ‘Conny’, de vibrator voor koppels ‘Omega’ en de vibrerende ring ‘Rhingo’. Het bedrijf verkoopt natuurlijk ook de populaire Satisfyer en naast erotisch speelgoed voor vrouwen ook erotische producten voor mannen en koppels.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.