skip to Main Content

A-7 bij Alicante krijgt dit jaar nog een traject radar

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALICANTE – (Redactie) Nadat eerder deze maand op de A-7 snelweg bij Torrox (Málaga) en op de autoweg tussen Madrid en Segovia al zogenaamde traject radars zijn geplaatst, zal later dit jaar ook de A-7 bij Alicante eraan moeten geloven. De Spaanse verkeersdienst DGT is van plan nog dit jaar vier nieuwe trajecten te voorzien van een radar die de tijd meet hoelang men over een traject doet en uitrekent of dat het gemiddelde is wat toegestaan is.

De locatie die de DGT gekozen heeft in Alicante is de Sant Joan tunnel op de A-7. Aan het begin en aan het einde van de tunnel zullen radars komen die de gemiddelde snelheid meten die een automobilist over het tunneltraject doet. De snelheid zal 100 kilometer per uur zijn en rijdt men sneller dan komt men eerder uit de tunnel en dus krijgt men meteen een bekeuring thuisgestuurd. Er is nog geen datum bekend gemaakt wanneer de radars geplaats worden.

Naast de A-7 in Alicante zullen ook drie andere wegen de zogenaamde radares de tramo krijgen. Het gaat in dit geval om de AP-66 in Barrios de Luna in Léon, de M-40 snelweg bij Madrid en de Ap-9 in Sartego in de provincie A Coruña (Galicië).

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend