skip to Main Content

Drie jongeren omgekomen bij busonegluk Barcelona

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BARCELONA – (Else Beekman) In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn drie jongeren om het leven gekomen nadat ze met hun auto tegen een bus botsten in Barcelona. Het ongeluk gebeurde in de Calle Pasaje de la Reina Elisenda Montcada in het district Sarriá-Sant Gervasi, zo deelde een woordvoerder van de Guardia Urbana in Barcelona mee.

Om half een ’s nachts verloor de bestuurder van de BMW waar de jongeren in zaten de macht over het stuur, na een botsing met een andere auto. De BMW botste frontaal op de stadsbus, die op dat moment geen passagiers vervoerde.

Chauffeur

Drie inzittenden van de BMW kwamen hierbij om het leven en een vierde, een jonge vrouw raakte zwaar gewond en werd overgebracht naar Hospital Clinico in Barcelona. De chauffeur van de bus raakte licht gewond.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend