skip to Main Content
Javier Bardem volgt vrouw Penelope Cruz op in Pirates of the Caribbean film

Javier Bardem volgt vrouw Penelope Cruz op in Pirates of the Caribbean film

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

pirates1MADRID – Het lijkt wel een familiekwestie te gaan worden in de filmindustrie. Acteur Javier Bardem, onder andere bekend als slechterik in de laatste James Bond film, heeft een filmrol gekregen in de Pirates of the Caribbbean film deel 5. Deze zal komende zomer worden opgenomen en begin 2017 in de bioscopen verschijnen.

Terwijl zijn vrouw en actrice Penelope Cruz in deel 4 te zien was zal Javier Bardem dus een rol gaan spelen in de deel 5. Dat doet hij uiteraard samen met Johnny Depp die alweer voor de vijfde keer Captain Jack Sparrow vertolkt. Er werd al maanden onderhandeld tussen de filmstudio en Javier Bardem maar uiteindelijk zijn ze tot een financiële overeenkomst gekomen. Wat voor een rol Javier Bardem zal gaan spelen is nog niet bekend.

De film wordt gedurende de zomer van dit jaar opgenomen in Australië en zal naar verluidt begin 2017 in de bioscopen te zien zijn – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken