skip to Main Content
‘Top of the Pyrenees’, voor een topvakantie in de Spaanse Pyreneeen

‘Top of the Pyrenees’, voor een topvakantie in de Spaanse Pyreneeen

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

pyrenees 1Al jaren wonen we met ons gezinnetje (Vincent, Marja en onze zoon Nick van 4) in de Spaanse Pyreneeen. We hebben de afgelopen jaren een prachtige 17e eeuwse Bed and Breakfast gerund, en terwijl wij ieder jaar meer gasten ontvingen (het laatste jaar meer dan we kwijt konden in onze 4 kamers), ging het met onze spaanse collega’s ieder jaar wat slechter; door de crisis bleven de spaanse toeristen namelijk weg.

pyrenees 2Daarom hebben wij besloten om het anders aan te gaan pakken; we hebben een website gemaakt waarop we de hele regio onder de aandacht brengen en daarnaast kun je in het nederlands via ons reserveren bij de mooiste en meest bijzondere B&B’s, vakantiehuizen en hotelletjes in onze regio. Wij zijn dus zeg maar tussenpersoon en zijn tijdens het verblijf van de gasten ook bereikbaar als dat nodig is. We helpen met het reserveren van de avontuurlijke excursies, zoals het raften, meerdaagse bergtochten, canyoning en parapenten. Daarnaast ligt er in iedere accommodatie sowieso een map klaar met daarin de routebeschrijvingen van de mooiste autoritten, wandelingen, de leukste zwemplekjes en natuurlijk de beste restaurantjes. Wij hebben alles voor je voorbereid en uitgedacht zodat je zelf alleen nog maar hoeft te genieten van je vakantie!

pyrenees 3Op deze manier dragen wij ons steentje bij voor de hele regio, iedereen heeft er immers baat bij als mensen hier op vakantie komen: van de bakker tot de restaurantjes, winkeltjes… Kortom de hele middenstand in een regio die zwaar door de crisis getroffen wordt. Bovendien zijn de Spaanse Pyreneeen een ruig paradijs voor de natuurliefhebbers: zelfs in het hoogseizoen tref je hier geen massatoerisme aan, en de natuur is zo overweldigend in z’n schoonheid. Tel daar de spaanse gastvrijheid bij op, en je hebt alle ingredienten voor een topvakantie. Het is een gebied met een rijke historie en de vele eeuwenoude kapellen, forten en kloosters herinneren je daaraan.

De regio is gemakkelijk en goed bereikbaar, er kan bijv. gevlogen worden op Barcelona (een paar dagen Barcelona aan je vakantie in de bergen plakken is trouwens een leuke tip!), van daar uit is het slechts 2 en een half uur met de auto.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje op onze website: www.topofthepyrenees.com

Website: www.topofthepyrenees.com
Email: info@topofthepyrenees.com

 

Anders

Dit artikel is aangeleverd en aangepast door de redactie in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele of delen van deze tekst is zonder toestemming niet toegestaan.

Back To Top
×Close search
Zoeken