skip to Main Content
Nederlandse motorrijder omgekomen bij ongeval Lloret de Mar

Nederlandse motorrijder omgekomen bij ongeval Lloret de Mar

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

LLORET DE MAR – Donderdagochtend is een Nederlandse motorrijder omgekomen bij een ongeval op de weg tussen Tossa de Mar en Lloret de Mar. Volgens diverse Spaanse media gaat het om de 32 jarige man Sander S. uit Nijmegen die op vakantie was aan de Costa Brava.

Het ingeval gebeurde op de Gi-682 tussen Lloret de Mar en Tossa de Mar ter hoogte van Canyelles de Lloret. Het is niet helemaal zeker hoe het ongeval is ontstaan maar de politie denkt dat de Nederlander een bocht niet goed heeft genomen en zo van de weg is geraakt nadat hij de weg opreed vanuit Canyelles.

Sander S. reed op een KTM motor model EXC Racing met Nederlands kenteken. Nadat de Nederlander van de weg was geraakt is hij vrij snel om het leven gekomen aangezien het ambulancepersoneel wat snel ter plaatse was niets meer kon doen, aldus de Diari de Girona – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken