Search
menu
Search

Second Home Beurs op 23 en 24 april in Maastricht met GRATIS entreekaarten

Second Home Beurs op 23 en 24 april in Maastricht met GRATIS entreekaarten
Beeld: Second Home Beurs / Facebook

Second Home Beurs op 23 en 24 april in Maastricht met GRATIS entreekaarten

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Diverse keren per jaar wordt de Second Home beurs in Nederland en in België georganiseerd. Vanwege de pandemie moesten de oorspronkelijke data aangepast worden naar de beurzen gaan door in 2022. De eerste beurs is 23 en 24 april in het MECC in Maastricht (NL) gevolgd op 14 en 15 mei in de Flanders Expo in Gent (B) en 30 september tot en met 2 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht (NL). Het is voor potentiële woningkopers de ideale plaats om informatie in te winnen over het kopen van een woning in onder andere Spanje. De lezers van SpanjeVandaag kunnen gratis kaarten krijgen, lees verder! 

De interesse om een (tweede) huis in Spanje te kopen is groter dan ooit! De rente is laag, dus het is ‘goedkoop’ om te lenen, door de corona-pandemie zijn mensen meer na gaan denken over wat zij nu echt willen en de verhuur rendementen zijn erg interessant. Het kopen van een tweede huis is op dit moment ook erg aantrekkelijk mede dankzij de toenemende verkoopprijzen van eerste woningen in Nederland. De overwaarde kan bijvoorbeeld ingezet worden voor de financiering van een tweede huis. Een groeiende groep middeninkomens heeft te maken met toename van hun vermogen en zo wordt de aanschaf van een tweede huis voor steeds meer mensen een reële optie. Dit kan zijn om zelf (gedeeltelijk) in te gaan wonen of om te gaan verhuren.

GRATIS ENTREEKAARTEN voor de Second Home Beurs in Maastricht KLIK HIER.

De Second Home Beurs en de websites secondhome.nl (NL) en secondhome-expo.be (BE) zijn het ideale startpunt voor de zoektocht naar een tweede huis in Spanje. Online vind je het grootste aanbod van tweede huizen, een landendossier over het kopen van een (tweede) huis in Spanje en veel interessante artikelen. 

De Second Home Beurs wordt diverse keren per jaar georganiseerd in Nederland en België. Op de beurs staan talloze deskundigen klaar om hun kennis te delen en vragen te beantwoorden op praktisch, juridisch en fiscaal gebied. Handig om je als potentiële koper optimaal te kunnen oriënteren. En, Spanje is van oudsher goed vertegenwoordigd op de beurs! 

Of je je nu nog aan het oriënteren bent of al op het punt staat een tweede huis te kopen, maar ook als je al een vakantiehuis bezit, het is altijd goed om te weten wat er speelt. Je wilt immers niet voor verrassingen komen te staan. Lezers van SpanjeVandaag mogen de Second Home gratis bezoeken!

GRATIS ENTREEKAARTEN voor de Second Home Beurs in Maastricht KLIK HIER.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?