skip to Main Content

Roemeens echtpaar aangehouden op verdenking verkopen baby in Murcia

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MURCIA – (Redactie) De politie van Murcia heeft een Roemeens echtpaar aangehouden die van plan waren een vijf maanden oude baby voor 5.000 euro te verkopen. De 29 jarige vrouw en 33 jarige man wilden vorige week hun dochter aan een Spaanse vrouw te verkopen. Deze sloeg meteen alarm waarop de politie het Roemeense echtpaar kon aanhouden.

Het Roemeense stel wilde in de drukken winkelstraat Calle Major in het dorp Alcantarilla de baby proberen te verkopen. Het jonge stel benaderde een Spaanse vrouw die over straat liep en bood haar de baby aan voor 5.000 euro. Deze actie werd door diverse andere voorbijgangers gezien waarop onder andere door de vrouw hier melding van werd gedaan bij de politie.

De baby is in afwachting van de verdere gang van zaken op 19 mei aanstaande in een pleeggezin ondergebracht. Het Roemeense echtpaar kan een gevangenisstraf van 6 tot 24 maanden krijgen vanwege het proberen te verkopen van hun dochter.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend