skip to Main Content

Traditionele Patios de Córdoba wedstrijd weer van start

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

CÓRDOBA – (Redactie) Tussen 4 en 15 mei vindt er in de Córdoba weer de traditionele wedstrijd plaats van de aangeklede Patios, oftewel de binnenplaatsen van de huizen die opgefrist zijn met bloempotten vol met de mooiste kleuren en formaties. In totaal doen er 43 Patios mee dit jaar die allen zullen strijden om de eerste plaats.

De stad Córdoba heeft zo’n 50.000 euro geïnvesteerd in de voor de stad Córdoba belangrijke toeristische trekpleister. Er zijn twee klasses, de moderne en de traditionele, die tevens verschillende prijzen hebben. In de traditionele klasse wordt de winnaar 3.607 euro rijker terwijl de tweede plaats 3.006 euro en de derde plaats 2.405 euro op zal leveren. In de moderne klasse zijn de prijsgelden lager aangezien de eerste plaats beloond wordt met 2.405 euro, de tweede plaats met 2.104 euro en de derde plaats met 1.800 euro.

De deelnemende Patios kunnen bezocht worden tussen 11 en 14 uur en tussen 18 en 22 uur gedurende alle dagen van de week tijdens de wedstrijd. Op vrijdag en zaterdag zullen de Patios openblijven tot 24 uur. Meer informatie is hier te vinden.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend