skip to Main Content
Duits echtpaar overlijdt bij Brand in boot haven van Llucmajor op Mallorca

Duits echtpaar overlijdt bij Brand in boot haven van Llucmajor op Mallorca

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

brandboot1MALLORCA – Een Duits echtpaar is zondagnacht om het leven gekomen toen de zeilboot waarin zij sliepen in brand vloog nadat er waarschijnlijk een kortsluiting plaats had gevonden. De man en de vrouw waren in de 70 jaar en zijn waarschijnlijk om het leven gekomen door het inhaleren van rook.

Meteen na het uitbreken van de brand was de brandweer ter plaatse die weliswaar zo snel mogelijk het vuur onder controle probeerde te krijgen maar er niet in slaagde om het echtpaar te redden. De Duitse toeristen zijn waarschijnlijk door het inhaleren van rook uit de enorme rookwolk om het leven gekomen. Brandweermannen vonden het lichaam van de vrouw in de stuurcabine terwijl de man in het midden van de boot werd aangetroffen.

Men denkt dat de brand is ontstaan door een kortsluiting in het achterste deel van de boot, nabij de benzinetanks. Onderzoekers zijn inmiddels bezig met een uitgebreider onderzoek maar eventuele zelfmoord wordt uitgesloten en er wordt gedacht aan een ongeval door een technische storing-

Het Duitse echtpaar was lid van de jachtclub in Llucmajor en stond bekend als een vriendelijk echtpaar wat elke winter op de boot in de haven verbleef en vaak in de zomermaanden de open zee opging met hun zeilboot – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken