Dit moderne prefab huis wordt in Alicante gemaakt voor slechts 44.000 euro (+video)

Dit moderne prefab huis wordt in Alicante gemaakt voor slechts 44.000 euro (+video)
Beeld: Alucasa / web

Dit moderne prefab huis wordt in Alicante gemaakt voor slechts 44.000 euro (+video)

ALICANTE – We hebben er al vaker over geschreven en het blijkt dat prefab woningen of geprefabriceerde woningen die dus in een loods gebouwd worden en daarna ergens geplaatst worden erg populair zijn. Niet alleen in Spanje maar ook bij veel Nederlanders en Belgen die wellicht een stukje grond hebben in Spanje en van plan zijn daar een kleine vakantiewoning neer te zetten. Met dit bedrijf uit Alicante kan dat al vanaf 31.000 tot 60.000 euro. Wij kijken echter dit keer naar het moderne model Nirvana met een kostprijs van 44.229 euro.

In dit geval hebben we het dus niet over de supermarktketen Carrefour die een prefab huisje in de aanbieding heeft voor iets meer dan 16.000 euro maar over het bedrijf Alucasa in Alicante. Dit bedrijf werd wereldbekend toen in de populaire Netflix-serie ‘La casa de Papel’ een van hun huizen te zien was, om concreet te zijn het rode model Living met een kostprijs van 31.195 euro zoals we HIER beschreven. 

Maar wij richten onze aandacht op het model Nirvana van 40 vierkante meter groot met twee slaapkamers en een kostprijs van 44.229 euro. Dit huis is geheel te personaliseren en kan standaard in meerdere kleuren geleverd worden. Het huis van 9 bij 4,4 meter is het best geschikt als kleine vakantiewoning of als logeerhuisje in de tuin. Het bestaat uit een keuken, een woon- en eetkamer en daarnaast een grote slaapkamer, een kleinere slaapkamer en een badkamer. 

Het Nirvana model wordt net zoals de andere huizen van Alucasa geheel gemeubileerd verkocht en kan aangepast en gepersonaliseerd worden naar de wensen van de klant. In de onderstaande videotour neemt Alucasa je mee naar binnen en wordt alles in het Spaans uitgelegd. De website van het bedrijf is HIER echter ook in het Engels te bekijken.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.