skip to Main Content
De lokale krant van Ibiza plaatst alle evenementen, feesten, dj’s en activiteiten op een website

De lokale krant van Ibiza plaatst alle evenementen, feesten, dj’s en activiteiten op een website

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

IBIZA – Uiteraard zijn er al veel websites waarop alles over het feesten op Ibiza te vinden is maar de Diario de Ibiza is de lokale krant van het Balearen eiland en heeft natuurlijk alle nieuwsfeiten altijd actueel. Daarom heeft de krant besloten om op een website alle actuele informatie over het feesten op Ibiza te verzamelen en dat in het Spaans en Engels aan de feestbeesten te brengen.

Op de website “Ibiza Nights” van de Diario de Ibiza zijn alle feiten en wetenswaardigheden te vinden van alle activiteiten die er in het nachtleven op Ibiza te vinden zijn. In het menu zijn de evenementen, Ibiza Nights, Beach Clubs en feestkalender geplaatst waarbij alle informatie van alle clubs, discotheken en bars te vinden zijn.

De website wordt aangeboden in het Spaans en Engels en wordt elke dag meerdere keren bijgewerkt door een team van experts op het gebied van uitgaan op Ibiza. De clubs houden de website op de hoogte van de laatste ontwikkelingen waarbij de informatie dus in principe altijd actueel is. Daarnaast staan er veel foto’s op de website Ibiza Nights wat natuurlijk altijd leuk is om naar te kijken.

Ga via DEZE LINK naar de website Ibiza Nights van de Diario de Ibiza.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 4 reacties
 1. Wally, heel spijtig voor u en u vrouwke dat het niet was wat je verwachte en duur ja, dit is normaal in
  zo´n tent maar misschien wel overdreven duur, je hebt gelijk.
  Oud sluis was ook niet goedkoop maar dan wel heel goed.
  Volgens sommigen zijn het toch maar ordinaire tenten die niet te lang blijven bestaan, jaloezie is van alle tijden
  Wij wensen, net als u trouwens, Jolante en de Wes alvast veel geluk met hun nieuwe restaurant en hopen op beterschap in de toekomst.
  Dan da gelul over da trotserende trotse….amaai, tegen de deur gelopen????
  Als ik gemekker wil horen koop ik wel een geit en je gunt de jeugd helemaal niks, da is zeker.

 2. Oeps Ibiza??
  Ik had beloofd op deze site geen reactie meer te plaatsen nu toch maar even.
  Al een poos heb ik een Spaanse Spaanse kennis op Ibiza belooft eens langs te komen en dat hebben mijn vrouw en ik gisteren volbracht, een beetje uit nieuwsgierigheid hebben we die tent van Jolante en ene Wesley Sneijder XA XA bezocht.
  Op de site adviseren ze de Wesley Hamburger kost maar €39 euro de eerste was even te veel op de bakplaat geweest met een donker en ook zo smakend huidje.
  De herkansing was prima, mijn vrouw had een Lamsrack dat was uitstekend de wijn kost ongeveer een halve tank benzine € 42 maar was prima. De huiswijn was uiteraard uitverkocht.
  De Irisch koffie was koud, maar het is een mooie plek met uitzicht om te chillen.
  Vijf sterren is erg hoog ingezet ik houd de keuken positief met 3*** na € 190 te hebben betaald
  Ook was de tent niet klaar en liep men met kratten cola enz de boel te bevoorraden terwijl wij van onze lunch wilde genieten, het personeel is onnatuurlijk aardig.
  De tent is met veel gedoe geopend maar wij hebben een lauwe ervaring
  Toch wil ik deze celebrities alle goeds wensen.

  Wally

 3. Wellicht heeft Ibiza op korte termijn een flinke herstel periode nodig. Zodat natuur en stranden , de zee zich kan herstellen. Aangezien het feit dat mensen natuurlijk niet allemaal .Een bedoelde aangewezen groep die het niet zo nauw neemt met het milieu in het algemeen.
  Dat er behoefte is aan happen en stappen neemt niet weg dat er verantwoord omgegaan wordt met de natuur. Het leven bestaat niet alleen maar uit bombastische beats. Wel leuk ok.
  Rust en romantiek is wat achterwege geraakt. Een balans is wel wenselijk . Het eetgedrag is ook een issue . Rijkelijk en ongecontroleerde eetverslavingen zijn niet echt gezond. Kan wel wat minder lijkt mij. Een beetje doorgeschoten zo hier en daar.

 4. Ik gun de young and beautiful people het nec plus ultra van hun 24/7 fiëstaleven op het geil lonkende, flitsende en glitterende Ibiza dat nu een drijvende keihard dreunende disco is…ik zeg er niets van want ik ben een ouwe lul…maar soms denk ik toch…”Heeft dat de eeuwen trotserende trotse oude Spaanse Ibiza boven die haven misschien alleen in romantische dromen bestaan?”

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken