Search
menu
Search

Gratis Netflix tours met gids langs de opname plaatsen in Madrid

Gratis Netflix tours met gids langs de opname plaatsen in Madrid
Beeld: @sandemansneweurope / facebook

Gratis Netflix tours met gids langs de opname plaatsen in Madrid

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Netflix is een samenwerking aangegaan met SANDEMANs door gratis wandeltochten met gidsen aan te bieden in drie Europese steden waaronder Madrid maar ook Parijs en Londen. In Madrid hebben de deelnemers de mogelijkheid om opnameplaatsen te zien van onder andere la Casa del Papel, Valeria, Cable Girls en Elite.

Het gaat om wandeltochten onder begeleiding van een Engels en Spaans sprekende gids van twee uur langs de plaatsen waar opnames werden gemaakt voor enkele populaire Netflix series. Daaronder dos Money Heist (La Casa del Papel), Elite, Valeria en Cable Girls (las Chicas del Cable).

Deze ‘from screen to streets’ tours zijn in feite elke dag te doen van 11 tot en met 17 juli en kunnen gereserveerd worden via DEZE website. De kans is groot dat deze speciale Netflix tours worden verlengd als ze populair blijken te zijn. Meer informatie is te vinden op de website van SANDEMANs.

Naast Madrid zijn er ook tours door Parijs en Londen. In Parijs worden opnameplaatsen van onder andere Emily in Paris, Lupin en Notre Dame La Part du Feu bezocht. Londen heeft de meeste opnameplaatsen die bezocht worden zoals die van Anatomy of a Scandal, Bridgerton, Enola Holmes, The Crown en Top Boy.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?