skip to Main Content
Casting voor extra’s in nieuwste Ridley Scott film begonnen in Almería

Casting voor extra’s in nieuwste Ridley Scott film begonnen in Almería

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALMERÍA – De casting voor extra’s in de nieuwste film van Ridley Scott zijn begonnen. De Amerikaanse regisseur is teruggekeerd naar Spanje om een del van zijn film over het leven van Mozes op te nemen in het droge en woestijnachtige Almería. Voor de film met de werktitel “Exodus” is de Amerikaanse filmregisseur nog op zoek naar figuranten en extra’s.

Deze maandag al begint het productieteam met de casting voor figuranten en extra’s in de nieuwe Hollywood super productie. Zo zal men in het Teatro Municipal Macael op zoek gaan naar mannen, vrouwen en kinderen die zowel blank, zwart of Arabisch mogen zijn maar wel slank. Dit zal om 16 en 20 uur gebeuren deze maandag.

Na de eerste casting in Almería zal het gezelschap ook nog castings organiseren in Pechina op dinsdag, de 12e in Mojácar, de 13e in Roquetas de Mar en de 16e augustus in El Ejido.

Om mee te doen aan de super productie heeft men een paspoort of NIE nodig, dient men de kaart van de Seguridad Social mee te nemen en moet je een kopie van je bankrekening overhandigen zodat zij de 80 euro die men kan verdienen per filmdag kan overmaken op je bank. Kinderen zullen 60 euro per dag verdienen als figurant.

De productie van de film zal de komende maanden plaatsvinden op verschillende locaties zoals de Sierra Alhamilla, de woestijn van Tabernas of de plaats Viator waar de militaire basis Alvarez de Sotomayor is gevestigd – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken