Dronken Belg rijdt tegen muur van hotel in Salou

Dronken Belg rijdt tegen muur van hotel in Salou
Beeld: Google Street View

Dronken Belg rijdt tegen muur van hotel in Salou

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

TARRAGONA – Een Belgische toerist die in een personenwagen met Duits kenteken reed is maandagochtend tot stilstand gekomen tegen een muur van een hotel in de badplaats Salou. Het gaat om een muurtje van het hotel Cala Font in de wijk Cap Salou. De Belgische automobilist had 0,63 milligram alcohol per liter aangezogen lucht (mg/l) in zijn lichaam en testte dus ook positief op de alcoholtest.

Volgens de regionale krant Diari de Tarragona reed de Belg rond 7 uur ‘s ochtends tegen de muur van het hotel Cala Font gelegen in de wijk Cap Salou. De botsing gebeurde tegen de afscheiding die rond het hotel staat op de kruising van de wegen Carrer de la Punta del Cavall en de weg die naar het strand gaat, Carrer de Les Dunes.

Niemand raakte gewond bij de botsing tegen de muur maar de auto met Duits kenteken liep wel schade op. Achter het stuur zat een Belgische toerist wiens papieren volgens de Politie in orde waren. 

Na het positieve resultaat van de alcoholtest hebben de agenten een strafprocedure geopend voor een misdrijf tegen verkeersveiligheid en rijden onder invloed van alcohol.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.