skip to Main Content
Dronken Belg rijdt tegen muur van hotel in Salou
Google Street View

Dronken Belg rijdt tegen muur van hotel in Salou

TARRAGONA – Een Belgische toerist die in een personenwagen met Duits kenteken reed is maandagochtend tot stilstand gekomen tegen een muur van een hotel in de badplaats Salou. Het gaat om een muurtje van het hotel Cala Font in de wijk Cap Salou. De Belgische automobilist had 0,63 milligram alcohol per liter aangezogen lucht (mg/l) in zijn lichaam en testte dus ook positief op de alcoholtest.

Volgens de regionale krant Diari de Tarragona reed de Belg rond 7 uur ‘s ochtends tegen de muur van het hotel Cala Font gelegen in de wijk Cap Salou. De botsing gebeurde tegen de afscheiding die rond het hotel staat op de kruising van de wegen Carrer de la Punta del Cavall en de weg die naar het strand gaat, Carrer de Les Dunes.

Niemand raakte gewond bij de botsing tegen de muur maar de auto met Duits kenteken liep wel schade op. Achter het stuur zat een Belgische toerist wiens papieren volgens de Politie in orde waren. 

Na het positieve resultaat van de alcoholtest hebben de agenten een strafprocedure geopend voor een misdrijf tegen verkeersveiligheid en rijden onder invloed van alcohol.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 5 reacties
  1. Reactie = Redactie:

    Echt wel (Spaans) nieuws waar ik op zit te wachten!
    Vermoedelijk gebrek aan ECHT nieuws?

    Succes en wijsheid gewenst.

  2. Het is wat met onze Belgische vrienden. Als ze niet in de bergen of in de spelonken verdwijlen dan maar gewoon op de weg!

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by