Dronken Belg rijdt tegen muur van hotel in Salou

Dronken Belg rijdt tegen muur van hotel in Salou
Beeld: Google Street View

TARRAGONA – Een Belgische toerist die in een personenwagen met Duits kenteken reed is maandagochtend tot stilstand gekomen tegen een muur van een hotel in de badplaats Salou. Het gaat om een muurtje van het hotel Cala Font in de wijk Cap Salou. De Belgische automobilist had 0,63 milligram alcohol per liter aangezogen lucht (mg/l) in zijn lichaam en testte dus ook positief op de alcoholtest.

Volgens de regionale krant Diari de Tarragona reed de Belg rond 7 uur ‘s ochtends tegen de muur van het hotel Cala Font gelegen in de wijk Cap Salou. De botsing gebeurde tegen de afscheiding die rond het hotel staat op de kruising van de wegen Carrer de la Punta del Cavall en de weg die naar het strand gaat, Carrer de Les Dunes.

Niemand raakte gewond bij de botsing tegen de muur maar de auto met Duits kenteken liep wel schade op. Achter het stuur zat een Belgische toerist wiens papieren volgens de Politie in orde waren. 

Na het positieve resultaat van de alcoholtest hebben de agenten een strafprocedure geopend voor een misdrijf tegen verkeersveiligheid en rijden onder invloed van alcohol.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Het is nu weer mogelijk om te reageren op onze artikelen, altijd met respect voor anderen en altijd op de juiste en correcte manier. We hebben veel last gehad van spam reacties waardoor er technische problemen waren. We hebben geprobeerd dit op te lossen en hopelijk gaat het nu beter. Als u een reactie plaatst met daarin een link (zoals een andere website of YouTube) dan dient dit altijd handmatig door ons goedgekeurd te worden en dat kan even duren (we zitten niet 24 uur achter de pc). Ook worden reacties met bepaalde woorden, zinnen en opmerkingen automatisch verwijderd of geblokkeerd en soms halen wij deze zonder opgaaf van reden handmatig weg. Je kunt uiteraard ook altijd naar onze Facebook pagina en Facebook groep gaan.

Abonneer
Abonneren op
Als je geen naam invult staat er 'Anoniem'.
Hier doen wij niets mee maar is een antispam maatregel.
5 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Reactie = Redactie:

Echt wel (Spaans) nieuws waar ik op zit te wachten!
Vermoedelijk gebrek aan ECHT nieuws?

Succes en wijsheid gewenst.

Gelukkig was de muur de dupe en geen persoon!!!

dorstig weer hé : )

In Belgie hebben ze geen ijsklontjes meer deze zomer want ze zijn het recept kwijt!

Het is wat met onze Belgische vrienden. Als ze niet in de bergen of in de spelonken verdwijlen dan maar gewoon op de weg!

dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.