Search
menu
Search

Dronken Belg rijdt tegen muur van hotel in Salou

Oeps ... foto ontbreekt!

Dronken Belg rijdt tegen muur van hotel in Salou

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

TARRAGONA – Een Belgische toerist die in een personenwagen met Duits kenteken reed is maandagochtend tot stilstand gekomen tegen een muur van een hotel in de badplaats Salou. Het gaat om een muurtje van het hotel Cala Font in de wijk Cap Salou. De Belgische automobilist had 0,63 milligram alcohol per liter aangezogen lucht (mg/l) in zijn lichaam en testte dus ook positief op de alcoholtest.

Volgens de regionale krant Diari de Tarragona reed de Belg rond 7 uur ‘s ochtends tegen de muur van het hotel Cala Font gelegen in de wijk Cap Salou. De botsing gebeurde tegen de afscheiding die rond het hotel staat op de kruising van de wegen Carrer de la Punta del Cavall en de weg die naar het strand gaat, Carrer de Les Dunes.

Niemand raakte gewond bij de botsing tegen de muur maar de auto met Duits kenteken liep wel schade op. Achter het stuur zat een Belgische toerist wiens papieren volgens de Politie in orde waren. 

Na het positieve resultaat van de alcoholtest hebben de agenten een strafprocedure geopend voor een misdrijf tegen verkeersveiligheid en rijden onder invloed van alcohol.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?