skip to Main Content
18-jarige jongen zonder rijbewijs rijdt 3-jarige jongen dood en zorgt voor diverse gewonden n Madrid

18-jarige jongen zonder rijbewijs rijdt 3-jarige jongen dood en zorgt voor diverse gewonden n Madrid

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Een 18-jarige jongen heeft in Madrid een auto ongeluk veroorzaakt toen hij de auto van zijn vriend per ongeluk een winkel inreed bij het parkeren waarbij een 3-jarig kind is overleden en diverse familieleden gewond raakten. In plaats van in te parkeren reed de jongen de stoep op en eindigde hij in een winkel met Chinese producten waar op dat moment een familie en diverse andere personen aanwezig waren.

De 21-jarige eigenaar van de auto liet zijn 18-jarige vriend, die geen rijbewijs heeft, de auto inparkeren maar daar ging het mis. Het is niet helemaal duidelijk wat er gebeurde maar waarschijnlijk had de jongen zich vergist in het gaspedaal en rempedaal waardoor hij over de stoep reed en eindigde in een winkel met Chinese producten.

In die winkel waren op dat moment onder andere een vader, moeder, dochter en hun 3-jarig kind aanwezig. Het kind eindigde onder de auto en overleed ter plaatse terwijl de vader gewond raakte bij de botsing. De moeder moest door een medisch team geholpen worden vanwege angst en paniekaanvallen. De 11-jarige dochter raakte bij dit vreemde ingeval niet gewond maar wel in shock.

De twee jongens bleven in de buurt van de auto na het ongeval en werden ter plaatse gearresteerd. De 21-jarige eigenaar van de auto werd aangehouden vanwege doodslag, verwondingen en schade aan het lokaal terwijl de 18-jarige jongen, die niet onder invloed was, ook werd gearresteerd. Buiten de moeder, vader en het overleden kind waren er nog meer mensen in de winkel aanwezig waarvan diversen ook gewond raakten en ter plaatse aan hun verwondingen werden geholpen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties
 1. Hele gezin naar de knoppen. Twee volwassen hufters. Zelfs levenslang in de cel is nog niet genoeg voor het verdriet dat ze hebben veroorzaakt.

 2. Hoe is dit toch mogelijk?????
  Zonder rijbewijs en achter het stuur????
  Wat bezielde die 21 jarige jongeman om dit toe te staan aan die andere????
  Heel erg voor dit kind en voor de familie. Ben benieuwd naar hun straf.
  Zal wel niet veel zijn denk ik, weekje geleden gelezen dat er een doodrijder in België er vanaf kwam met 6 maanden rijverbod en een kleine geldboete en denk dat het in Spanje niet anders zal zijn vanwege te jong en die tweede kans….
  Voor mij is dit moord maar elk zijn mening he.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by