Search
menu
Search

Nederlandse bareigenaar in Marbella aangehouden voor verkoop drugs

Nederlandse bareigenaar in Marbella aangehouden voor verkoop drugs
Beeld: Policía Nacional

Nederlandse bareigenaar in Marbella aangehouden voor verkoop drugs

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – In de kustplaats Marbella heeft de politie een 35-jarige Nederlandse man aangehouden voor het verkopen van drugs. Dat deed de Nederlander in zijn bar die hij had omgetoverd tot een Coffee Shop. Bij de huiszoeking in het etablissement in Puerto Banus is 500 gram marihuana, 200 hasj, joint sigaretten, snoep en gebak met THC en 460 euro contant geld in beslag genomen.

De Nederlander verkocht verdovende middelen vanuit zijn bar die hij had omgetoverd tot een Coffee Shop. De Nationale Politie ontving informatie over een bar waar drugs te koop waren maar waar de verdovende middelen ook ter plaatse gebruikt konden worden.

De politie ontdekte na een kort onderzoek het lokaal in Puerto Banus en zagen veel personen die in en uit de bar kwamen. Diverse mensen werden in de omgeving van de bar aangehouden en er werden veel drugs gevonden. Uiteindelijk wist de politie ook de eigenaar van de bar te traceren waarbij het om een 35-jarige Nederlander gaat.

Op het moment van aanhouding in de illegale Coffee Shop troffen de agenten drie klanten aan die in de bar verdovende middelen nuttigden. Daarnaast observeerde men dat er geen enkele rekening werd gehouden met de in Andalusië geldende corona-maatregelen.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?