skip to Main Content
Vice premier Spanje heeft ongeval tijdens ballonvaart voor tv-opnames

Vice premier Spanje heeft ongeval tijdens ballonvaart voor tv-opnames

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ballonvaart2aMADRID – De vice premier van Spanje, Soraya Saenz de Santamaría, is samen met de tv-presentator en avonturier Jesus Calleja gecrached met een hete luchtballon. Het ongeval gebeurde tijdens de opnames voor een nieuwe aflevering van Planeta Calleja. Door een windhoos werd de ballon tegen een boom geduwd waarna deze op de grond terechtkwam. Niemand raakte gewond.

Jesus Calleja is in Spanje bekend vanwege zijn avonturenprogramma’s vol met actie, gevaarlijke sporten en bekende Spanjaarden die met hem op avontuur gaan. In deze aflevering zou de vice premier van Spanje samen met Jesus Calleja op pad gaan om vanuit de lucht een deel van de Santiago de Compostela route te bekijken.

Zowel de tv-presentator alsook de vice premier Soraya Sanez de Santamaía raakten niet gewond bij het ongeval waarbij de hete luchtballon vlak na het opstijgen tegen een boom tot stilstand kwam en daarna op de grond viel. Voordat de ballon op de grond tot stilstand kwam riep de tv presentator al dat men 112 moest gaan bellen en dat ze de controle over de ballon kwijt waren geraakt.

Het tv programma was al aangekondigd op de televisie en wanneer het uitgezonden zal worden zal het mede dankzij dit ongeval wel zeer veel bekeken gaan worden door miljoenen Spanjaarden – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken