skip to Main Content
Hotel Benidorm ontruimd vanwege brand
Diario Información

Hotel Benidorm ontruimd vanwege brand

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BENIDORM – Zaterdagmiddag moesten de brandweer, politie en het personeel van een hotel in de kustplaats Benidorm 200 aanwezige gasten evacueren vanwege een brand. Deze vond plaats op de laatste verdieping van het hotel.

Het is nu nog niet bekend wat de brand heeft veroorzaakt maar zaterdagmiddag rond 14 uur moesten 200 aanwezige gasten van hotel Poseidon in Benidorm het gebouw verlaten. Het gaat om een hotel van 17 verdiepingen waarbij de brand in een kamer op de laatste verdieping voor spannende momenten zorgde.

Hotel Poseidon is gelegen aan het Poniente strand van Benidorm. Ambulancepersoneel moesten 4 personen met kleine wondjes en ademhalingsproblemen helpen. Twee van de gewonden zijn medewerkers van het hotel.

De brandweer was na de melding om 14 uur snel ter plaatse en kon rond 15.30 uur het sein brand meester geven. De hotelkamer waar de brand ontstond is compleet verwoest. Nadat de brand onder controle was kon het merendeel van de gasten weer terugkeren naar de kamers, behalve de gasten van de 17e verdieping.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken